More

  Oddstips: Norge – Slovakia

  Klarer Norge å reise seg etter fadesen mot Tsjekkia?

  • Norge – Slovakia (Privatlandskamp)
  • Tirsdag kl. 21:00 (TV2)
  • Ullevaal Stadion, Oslo

  Det er duket for ny landskamp i kveld når Norge tar imot Slovakia på Ullevaal, og mange er spente på om landslaget klarer å reise seg etter fredagens skuffelse mot Tsjekkia. Skuffelse er imidlertid noe supportere av det norske landslaget har blitt litt for godt vant til de siste årene.

  PRØV TIPSBLADET I FIRE UKER FOR FEM KRONER OG FÅ MED DEG FREDAGENS ELITESERIE- OG OBOS-SPESIAL!

  Ståle Solbakken har på papiret kanskje det beste landslaget noen gang, men er likevel helt uten evne til å kvalifisere seg til mesterskap, holde nullen i andreomgang, og som så ofte før er vi verst når det gjelder. Ståle Solbakken virker foreløpig fredet, men blir det ny nedtur mot Slovakia i kveld, bør spørsmålene mot landslagssjefen bli vesentlig mer kritiske enn de har vært til nå.

  Norge
  Oddstips: Norge - Slovakia 2

  – Sliter med å fullføre kamper

  Det har blitt en stygg uvane at landslaget nesten “alltid” slipper inn mål på tampen av kampene, og det er en uvane Solbakken selvsagt har fått med seg. Han håper å se atskillige forbedringer mot Slovakia i kveld.

  – Det er mye bra å ta tak i, og så er det en del vi må kraftig forbedre. Vi sliter med å fullføre kampene og mot Tsjekkia sleit vi med å fullføre begge omgangene. Vi blir mer preget og mer unøyaktige i begge omganger, mener Ståle Solbakken.

  Slovakia til EM

  Kypros, Jordan, Georgia og Færøyene de eneste nasjonene Norge har klart å slå siden 2-1-seieren mot Irland i november 2022, men kveldens verter er likevel storfavoritter på oddsen mot slovakene. Norge er satt til usle 1,37 mot nasjonen som er kun to plasser bak Norge på FIFA-rankingen, og som kunne vise til tre strake seirer før lørdagens 0-2-tap mot Østerrike. Slovakia lykkes dessuten med å kvalifisere seg til sommerens EM, noe som er mer enn man kan si om Norge.

  Odds fra Norsk Tipping

  • H 1,37 U 4,40 B 7,20
  • Begge lag scorer: Ja 2,00 Nei 1,65
  • Over 2,5 mål 1,80

  Kveldens oddstips

  • Begge lag scorer til 2,00 i odds

  Norge er store favoritter i kveld, men det er de ofte, og litt for ofte sliter de voldsomt med å forsvare favorittstempelet. Landslaget trenger å få kjenne på å gå av banen uten å ha sluppet inn mål, men vi tror de må vente litt til og at både Norge og Slovakia scorer i kveld.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen