More

  Oddstips: Norge – Serbia

  • Norge – Serbia
  • Tirsdag kl. 20:45
  • UEFA Nations League
  • Ullevaal Stadion, Oslo

  Så skal det avgjøres hvem av Norge og Serbia som rykker opp til A-gruppa i Nations League, og utgangspunktet er veldig enkelt: Alt annet enn serbisk triumf vil sende nordmennene opp til gruppa der de virkelige store kanonene venter.

  Norge tapte som kjent lørdagens oppgjør mot Slovenia 1-2 i Ljubljana, og var generelt svake. Røstene som har kommet fra landslagsleiren etter nederlaget, tyder på en unison enighet om at prestasjonen var for svak, og at man må heve seg atskillige hakk for å få med seg noe mot Serbia i kveld. Brede Hangeland har også oppfordret den norske fansen til å gi gutta all den støtten de trenger på Ullevaal-matta.

  Norge startet Nations League-sesongen på briljant vis med en kruttsterk 1-0-seier i det omvendte møtet mot Serbia. Der ble Erling Braut Haaland, ikke overraskende, matchvinner mot et serbisk lag som stilte med alle sine sterkeste kort, med unntak av Juventus-stjernen Dusan Vlahovic.

  Og det er nettopp Vlahovic, Aleksandar Mitrovic og Dusan Tadic Norge må være aller mest på vakt mot i kveld. Trioen er i stand til å skape trøbbel for hvilket som helst landslag i verden, og da spesielt Norges, som ikke har sett spesielt overbevisende ut bakover i det siste, til tross for solid poengfangst. Noen timer etter Norges tap mot Slovenia, dro Serbia til med en overbevisende 4-1-seier mot Sverige. Fulham-spissen Mitrovic noterte seg for ikke mindre enn tre fulltreffere i oppgjøret mot svenskene. Vlahovic, Tadic og Mitrovic startet alle den kampen, i tillegg til Filip Kostic på venstrekant, med sin silkemyke pasnings- og skuddfot.

  Vårt Tips

  • B
  • Odds: 2,97 hos Coolbet

  Det norske landslaget vet bedre enn de fleste hvordan å ikke prestere når det gjelder, og Serbia har en livsfarlig trio på topp. Det er ikke ofte jeg ønsker å ta feil når det kommer til oddstipping, men dette tror jeg dessverre ender med serbisk triumf.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen