More

  Oddstips: Norge – Nord-Irland

  Norge – Nord-Irland
  Torsdag kl. 21:00
  EM
  St. Mary´s
  Englands 1-0-seier over Østerrike i går tikket inn til deilige 4,10 i odds, og i kveld er det Norge sin tur til å komme i gang med EM-sluttspillet når lilleputt Nord-Irland står på motsatt side i Southampton.
  Det norske landslaget har tatt store steg siden EM 2017, da Norge ble sendt hjem i skam med null poeng og null scorede mål. Den gang bestemte Ada Hegerberg seg at landslagsfotball fikk være landslagsfotball, men i mars gjorde Lyon-stjernen comeback på landslaget.
  Martin Sjögrens mannskap varmet opp til sommerens EM med 2-0 og 2-1 mot henholdsvis New Zealand og Danmark. Gjennomgangsmelodien for begge disse oppkjøringskampene, var at det tidvis satt bra offensivt, mens det var atskillig å rette på bakover i banen. Enkle forsvarsspill vil garantert koste seg når sterkere nasjoner er motstander utover sommeren.
  Nord-Irland gjorde det godt som kvalifiserte seg til EM, men i denne gruppa skal de være veldig fornøyde om de i det hele tatt får med seg poeng. De har nylig møtt både Østerrike og England i VM-kvalifiseringen og tapt henholdsvis 1-3 og 0-5. Det er nærmere tre år siden Norge møtte kveldens motstander, og selv uten Hegerberg på laget endte det med storslagen 6-0-triumf til landslagskvinnene.
  Norge har vunnet alle sine fem siste kamper, og kommer til å gå utpå St. Mary´s med plenty av selvtillit. Det er et skadefritt norsk landslag som stiller til start, og intet annet enn tre poeng vil være godt nok her i kveld.
  Tipset: H (0-3)
  Odds; 2,73 (Coolbet)
  Norge er storfavoritter her, og det med rette. Ada Hegerberg, Caroline Graham Hansen og kompani skal ha altfor mye til at nordirene kan stå imot, og når det første målet kommer, kan det fort renne inn. Vi spår at Norge vinner med minst fire mål.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen