More

  Oddstips: Nederland – Sverige

  Nederland – Sverige
  Lørdag kl. 21:00 (TV2)
  EM
  Bramall Lane 
  Noen av verdens beste kvinnelige fotballspillere barker sammen når Nederland og Sverige skal gjøre opp om poengene på Bramall Lane i Sheffield i kveld.
  Nederland, med Lieke Martens i spissen, har ambisjoner om å forsvare EM-gullet de tok i 2017 og regnes også som en av favorittene i årets mesterskap. Arsenal-stjernen Anna Miedema er i fryktinngytende form, og har scoret ni mål på de fem siste landskampene. Seks av disse kom i 12-0-seieren mot Kypros i VM-kvalifiseringen i april. Lieke Martens har vært i betraktelig mer moderat målscorerform, men Barcelona-angriperen gjør så mye mer for dette nederlandske landslaget enn å score mål.
  Sverige ankommer England med et råsterkt kollektiv, og Kurt Peter Gerhardssons mannskap har sine egne ambisjoner om å nå langt i dette mesterskapet. Svenskene har ikke tapt en kamp i ordinær tid på 30 kamper, og Gerhardsson har implementert en imponerende vinnermentalitet hos våre naboer. Brasil ble på imponerende vis slått 3-1 i oppkjøringskampen før EM, og Arsenal-profilen har stått for fire av målene i Sveriges fem siste landskamper.
  Tipset: U 
  Odds: 3,35 (Coolbet)
  Vi har til gode å få servert én jevn kamp så langt i dette mesterskapet, men det tror jeg vi får i kveld. Sverige er knepne oddsfavoritter, men det er minimalt som skiller disse lagene. Dette ender fort uavgjort.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen