More

  Oddstips: NBA Christmas Day

  Basketballens store festdag er her.

  Eliteserien har 16. mai-runden og Premier League har Boxing Day. I basketball og NBA er det imidlertid Christmas Day som gjelder, idrettens store festdag, og vi er endelig her.

  Tradisjon tro setter organisasjonen frem noen av de beste kampene som kan tilbys, og til stor glede for oss europeiske seere – fremskyndet spilletid. Ballet åpner kl. 18:00, og vi har kikket nærmere på kveldens to første oppgjør.

  New York Knicks – Philadelphia 76ers kl. 18:00

  Madison Square Garden er åstedet for kveldens første oppgjør, og Knicks – 76ers er en historisk klassiker. Dette oppgjøret har imidlertid ikke hatt all verden av betydning de siste årene, da ingen av lagene rett og slett har vært gode nok til å utfordre om NBA-tittelen. Verken Knicks eller 76ers levnes store muligheter til å gå hele veien denne sesongen heller, men Knicks har slått betydelig bedre fra seg enn forventet.

  Tom Thibodeaus mannskap hadde nemlig NBAs beste seiersrekke på åtte, men i de to siste har det blitt bråstopp med strake tap mot Raptors og Bulls. Knicks ligger på en flott 6. plass i avdelingen Øst, og er således i en fin posisjon til å sikre seg en overraskende plass i playoff.

  76ers er i strålende form og har vunnet syv strake. Anført av MVP-kandidaten Joel Embiid, har Philadelphia ambisjoner om tittelen, og har denne sesongen vist at de kan henge med de beste. Denne sesongen snitter franskmannen på elleville 33 poeng per kamp, ispedd med 4,6 assists og 9,6 returer. Embiid har vært et kjempetalent helt siden han ble draftet i 2014, men denne sesongen ser han ut til å ha elevert spillet sitt til et nytt nivå.

  Tipset

  • 76ers vinner (-2,5 handicap)
  • Odds: 1,92 (Coolbet)

  Knicks var i en strålende seiersrekke før det ble bråstopp, mens Philly-toget tøffer ufortrødent videre. Vi tror gjestene tar dette med minst tre poengs margin.

  Dallas Mavericks – LA Lakers kl. 20:30

  Kveldens største stjerneduell. NBAs eldste superstjerne, LeBron James, mot en av organisasjonens yngste og beste, Luka Doncic. Lakers har underprestert voldsomt denne sesongen, og ligger helt nede på 13. plass i avdelingen Vest, som er tredje sist i avdelingen. De står med usle 13-19 så langt, og har tapt tre strake. LeBron James og kompani må håpe på et lite mirakel om de skal klare playoff, og dette er et lag som hadde tenkt til å kjempe om tittelen før sesongen startet.

  Dallas Mavericks har gjort det en del bedre, men med 17-16 og foreløpig 8. plass i avdelingen, har heller ikke de grunn til å være strålende fornøyde. Uten Luka Doncic ville Mavs ganske sikkert vært fortapte, og den 23 år gamle sloveneren er også denne sesongen en reell utfordrer til MVP-prisen. Point guarden snitter 32,8 poeng per kamp, samt 8,7 assists og 7,6 returer.

  Tipset

  • Mavs vinner (- 8,0 i handicap)
  • Odds: 1,95 (Coolbet)

  Kveldens beste spill

  • Boston Celtics – Milwaukee Bucks
  • Bucks vinner
  • Odds: 2,65 (Coolbet)

  Toppoppgjør i avdeling Øst. Celtics topper divisjonen med rivalen Bucks på 2. plass. Giannis Antetokounmpo og resten av Milwaukee ønsker å slå tilbake etter to strake tap, og med strålende odds på seg, tror vi at de lykkes i T.D Garden.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen