More

  Oddstips: Molde – Elfsborg

  Molde – Elfsborg
  Torsdag kl. 18:00
  Europa Conference League
  Aker Stadion
  Serieleder Molde skal ut i aksjon mot söta bror når Elfsborg står på motsatt side på Aker Stadion i kveld. Molde har ambisjoner om å ta seg til gruppespillet, og har også troppen til å gjøre det, til tross for at de har slitt voldsomt med skader denne sesongen.
  Hele seks spillere er definitivt ute til kveldens oppgjør, i tillegg er ytterligere tre usikre. De er, i ubestemt rekkefølge, Etzaz Hussain, Kristoffer Haraldseid, Sheriff Sinyan, Birk Risa, Martin Bjørnbak, Björn Sigurdarsson, Martin Ellingsen, Eirik Ulland Andersen og Ola Brynhildsen. Dermed skal Erling Moe ha stor kreditt for å ha tatt moldenserne til serieledelse, men nå skal troppen få testet sin kapasitet når man nå må sjonglere mellom hjemlig serie og kvalik til Europa.
  Molde kan vise til strålende form med 8-2-0 på de ti siste i Eliteserien, og selv om det “bare” ble 1-0 hjemme mot Haugesund forrige serierunde, var moldenserne det klart beste laget og burde ha vunnet med større sifre.
  Elfsborg slter atskillig tyngre i Allsvenskan, og ligger på en skuffende 9. plass etter 14 serierunder. Svenskene er uten seier på de tre siste, og i helgen fikk de reell stryk med 0-3 borte mot 4. plasserte Hammarby. Bunnlaget Degerfors er det eneste laget de har slått på fremmed gress denne sesongen.
  Tipset: H (-1)
  Odds; 2,90 (Coolbet)
  Formen til disse lagene tatt i betraktning, og at Elfsborg er såpass svake borte i år, blir Molde ganske klare favoritter i våre øyne. Vi tror nordmennene tar med seg en ledelse på minst et par mål til returmøtet i Sverige.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen