More

  Oddstips: Manchester City – FC København

  Jeg kan allerede nå understreke at jeg ikke kommer til å sette pengene på City-hjemmeseier i kveld, all den tid oddsen er på usle 1,06. Det er bare såvidt mer enn Brann fikk i odds på at de skulle slå Stjørdals-Blink for noen dager siden, her hjemme i OBOS-ligaen, bare så det er nevnt.

  Ja, Manchester City er enorme favoritter i kveld, og mye av grunnen til det er norsk. Erling Braut Haalands start på City-karrieren er det allerede skrevet opp og ned om, og statistikken blir mer useriøs for hver ligarunde som går i Premier League. Han har startet de åtte første rundene med 14 fulltreffere på 8, ja, åtte, kamper i ligaen, og har ikke kommet så aller verst i gang i Champions League heller. Her står jærbuen med tre kasser etter de to første rundene, og det er ingen grunn til å tro at det stopper med det.

  FC København ankommer nemlig Etihad i alt annet enn overbevisende form. De har kommet skjevt ut i den danske Superligaen, med bare 15 poeng på de 11 første rundene, som foreløpig holder til en skuffende 6. plass på tabellen. De vant imidlertid helgens ligarunde mot AGF 1-0 hjemme i Parken, der Lukas Lerager ble matchvinner før full tid.

  Danskene fikk det tøft i Champions Leagues åpningsrunde mot Dortmund, der de fortjent ble sendt hjem fra Signal Iduna Park med 0-3 i sekken. Det gikk imidlertid atskillig bedre under flomlysene i Parken, og holdt Sevilla til 0-0.

  Vårt Tips:

  • Erling Haaland over 1,5 mål
  • Odds: 2,50 hos Coolbet

  Hvis Brauten starter i kveld, blir det nesten garantert mål. Og kommer det først ett, kommer det gjerne to. Dermed settes pengene på minst to Haaland-mål i kveld, såfremt nordmannen starter.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen