More

  Oddstips: Mallorca – Elche

  Skadeskutt tabelljumbo bør ha lite å stille opp med her.

  • Mallorca – Elche
  • Lørdag kl. 18:30 (TV2 Sport Premium)
  • Visit Mallorca Estadi

  Ikke akkurat topp mot bunn på Mallorca i kveld, men vertene blir uansett tunge favoritter i kveldens oppgjør. Mallorca har vunnet og tapt annenhver kamp i ti kamper nå, og med knepent 1-2-tap mot Espanyol i forrige runde, er det stor sannsynlighet for at den rekken blir forlenget i kveld.

  Vertene har nemlig vunnet fem strake hjemmekamper, og i kveld kommer ligaens verste bortelag på besøk. Elche har ikke vunnet én eneste bortekamp denne sesongen, og står kun med en triumf totalt. Tabelljumboen ankommer Mallorca med tre strake tap på samvittigheten, hvorav de to siste på overtid. Tar man i tillegg med at flesteparten av Elche sine sentrale spillere er uaktuelle på grunn av skader og suspensjoner, skal det mye til for at ikke alle poengene blir igjen på turistøya.

  Skader

  Mallorca stiller med skadefri tropp. Elche derimot, må unnvære Pape Diop Cheikh, Pere Milla, Lisandro Magallan, Jony Álamo, Enzo Roco, John Donald Chetauya og Álex Collado.

  Tipset

  • H
  • Odds: 1,65 (Norsk Tipping)

  All logikk dikterer at dette blir hjemmeseier. Fotball er selvsagt ikke alltid logisk, men vi har stor tro på hjemmeseier her.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen