More

  Oddstips: Lillestrøm – Viking

  Lillestrøm – Viking
  Søndag kl. 18:00 (Eurosport Norge)
  Eliteserien
  Åråsen
  Stang ut på Eliteserie-spillet i går, men uavgjort-tipset mellom Nederland og Sverige satt som et skudd. I dag tas det nye lodd, og først ut er nok et spill fra Eliteserien.
  Lillestrøm reiste seg på forbilledlig vis etter braksmellen mot Strømsgodset, og slo Kristiansund 3-1 forrige runde. Det måtte imidlertid et comeback til, for kanarifuglene lå nemlig under mot tabelljumboen, men en sluttspurt i andreomgang sørget for at tre poeng ble med hjem fra Nordmøre. 
  Viking har ramlet helt ut av det, og Zlatko Tripics comeback fra skade i forrige runde mot Rosenborg, ble av det kortvarige slaget. Playmakeren mistet hodet helt og ble fortjent utvist i sluttminuttene mot RBK. Siddisene fikk likevel med seg 1-1 med en mann mindre, men dette var Vikings sjette strake i serien uten en seier. Veton Berisha rekker heller ikke denne, og uten Tripic og Berisha, fremstår Viking nokså tannløse.
  Skader: Gjermund Åsen står over med suspensjon for vertene. Zlatko Tripic, Veton Berisha og Sondre Auklend er bekreftet ute for Viking. Gianni Stensness og Vebjørn Hagen er usikre.
  Tipset: H
  Odds; 2,20 (Coolbet)
  Gjermund Åsen er et viktig fravær for Lillestrøm, men at duoen Tripic og Berisha mangler for Viking er enda verre. Har klart mest troa på serielederne her til fullt godkjent odds. 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen