More

  Oddstips: Lillestrøm – Rosenborg

  Lillestrøm – Rosenborg
  Søndag kl. 18:00
  Eliteserien
  Åråsen
  LILLESTRØM
  Normalt sett er det Rosenborg som har vært nasjonens topplag av disse to, men denne sesongen har situasjonen blitt snudd på hodet. Snaut en tredjedel uti sesongen, er det Lillestrøm som troner øverst på tabellen, og kanariene har ikke til hensikt å la ledelsen gå fra seg. Etter forrige sesongs flotte comeback i Eliteserien, var mange spente på den beryktede andresesongen. I stedet for motgang, har LSK tatt nye steg, og er i dag 2022-sesongens eneste ubeseirede lag i Eliteserien. Formidable 7-3-0 på de ti første har fått romerikingene til å så smått hviske om muligheten for seriegull. De har scoret flere mål enn noen andre lag i divisjonen og sluppet inn desidert færrest. Før landslagsoppholdet måtte Lillestrøm imidlertid nøye seg med uavgjort da de «bare» klarte 2-2 borte mot Tromsø. Seieren glapp to minutter på overtid, men det er likevel ikke nok til å ta fra dem favorittstempelet her.
  Skader: Tom Pettersson legg) er usikker.
  ROSENBORG
  Kjetil Rekdal-revolusjonen har latt vente på seg på Lerkendal, men i siste serierunde smalt det ordentlig for Rosenborg. Trønderne triumferte hele 4-0 mot Vålerenga på Intility Arena, og det var så definitivt sesongbeste for RBK. Ole Sæter scoret sine to første mål for sesongen i kalasseieren, og Rekdal trengte denne arbeidsroen etter strake, svake uavgjortresultater mot HamKam og Haugesund.
  – Det blir en viktig kamp på Åråsen for ikke å slippe dem lengre unna. Vi har tapt én av ni kamper, men vi har noen uavgjorte for mye om du tenker på hvor mange poeng vi trenger for å være med helt der oppe. Jeg tror ikke vi har råd til å tape så veldig mange kamper, sier Rosenborg-sjef Rekdal til rbkweb.com.
  Til tross for bare ett tap så langt i sesongen, har Rosenborgs borteform vært alt annet enn overbevisende. Kun én seier har blitt plukket på de fem første besøkene til fremmed kunst- og naturgress.
  Skader: Jonathan Augustinsson (hofte), Renzo Giampaoli (fot), Tobias Børkeeiet (lår), Noah Holm (tvilsom).
  Tipset
  H
  Odds; 2,00 (Coolbet)
  Lillestrøm har vært et klart bedre lag enn Rosenborg hittil denne sesongen, og blir i våre øyne nokså klare favoritter.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen