More

  Oddstips: Kristiansund – Lillestrøm

  Kristiansund – Lillestrøm
  Søndag kl. 18:00
  Eliteserien
  Kristiansund Stadion
  Det har vært en katastrofe av en sesong så langt for Kristiansund. 0-1-8 hører ingensteds hjemme for en klubb som tilsynelatende hadde etablert seg på øvre halvdel i Eliteserien før årets sesong. Har tapt fem strake i serien, men i cupen har nordmøringene fått seg et par oppturer med 4-1 og 3-1 mot Surnadal og Strindheim. Sykdom og flykanselleringer har gjort at Kristiansund har fått kampprogrammet sitt forskjøvet, som heller ikke hjelper på situasjonen.
  Serieleder Lillestrøm ble kjempet ut av stilen mot Strømsgodset forrige runde, og tapte fortjent 0-3. Det var kanarienes første tap denne sesongen, som ellers har vært bortimot feilfrie. Har to poengs forsprang på Molde før kveldens runde, men har én kamp mer spilt. I midtukens cuprunde kjempet de seg til fjerde runde med 1-0-seier mot Aalesund.
  Skader: Sigurd Kvile, Dan Peter Ulvestad og Moses Mawa er ute for KBK, mens Lillestrøm må unnvære Gjermund Åsen. Philip Slørdahl er tvilsom med en liten hodeskade.
  Tipset: B
  Odds; 2,15 (Coolbet)
  Sjeldent får man så god odds på serielederen mot tabelljumbo. Lillestrøm er i våre øyne klare favoritter, og 2,15 er særdeles spillbart. 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen