More

  Oddstips: Kort-bonanza i Sevilla

  • Sevilla – Valencia
  • Tirsdag kl. 19:00
  • La Liga
  • Ramón Sánchez Pizjuán, Sevilla

  Midtuke-fotball serveres fra La Liga, og den spanske toppdivisjonen sparer ikke på konfekten når runden åpner med oppgjøret mellom Sevilla og Valencia.

  Sevilla har omsider begynt å komme i gang med sesongen, og tok sin andre seier denne høsten da de knepent slo Mallorca 1-0 i helgen. Det var samtidig sesongens første smultring, og dermed har Jorge Sampaoli fått noe å bygge videre på, som tok over etter Julen Lopetegui for bare noen uker siden. Nemanja Gudelj ble matchvinner mot Mallorca med sin fulltreffer åtte minutter ut i andreomgang lørdag kveld.

  Valencia er det aldri helt godt å vite hva en får av, men Los Che er faktisk ubeseiret på de fire siste med to seirer og to uavgjorte. I helgen ble det bare 2-2 hjemme mot tabelljumbo Elche, men runden før vartet de opp med sesongens første borteseier da de slo Osasuna 2-1 på El Sadar. Rino Gattuso håper å kunne ta Valencia til en plass i Europa denne sesongen, som også vil lette betraktelig på det økonomiske trykket i klubben. Da trengs det imidlertid poeng her, og italieneren har så langt vist at han ikke skyr nevneverdig mange midler for å nå målet.

  Skader

  Sevilla er fortsatt uten Karim Rekik, men Tecatito kan få sin første opptreden for sesongen. Valencia stiller uten Jaume Doménech og Samu Castillejo.

  Vårt Tips

  • Over 7,5 kort
  • Odds: 2,43 hos Coolbet

  Både Sevilla og Valencia plukket med seg tre gule kort hver i helgens runde, og det er to lag som er kjent for å være ivrige kortsankere. Vi tror temperaturen skrus opp ytterligere et hakk her, og dermed ligger det til rette for kortfest på Ramón Sánchez Pizjuán.

  Les også: 5 ting vi tok med oss fra helgens La Liga-runde

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen