More

  Oddstips: KFUM Oslo – Sogndal

  KFUM Oslo – Sogndal
  Torsdag kl. 18:00
  NM
  KFUM Arena
  Treff på Bodø/Glimts seier over Vålerenga i går, som satt til 1,88 i odds. I dag forsøker vi oss på nok en 3. runde-kamp, i det første av to møter mellom KFUM Oslo og Sogndal denne uken.
  Disse lagene møtes nemlig også i OBOS-ligaen kommende helg, også det i Oslo. Vertene har to på rappen uten seier i serien, og i mandagens 1-4-tap mot Ranheim var hovedstadslaget meget svake. Hadde imidlertid få problemer med å ta seg av Ullern i forrige cuprunde og triumferte med 2-0-seier. Kåffa-trener Jørgen Isnes har sagt at ingen skal lure på hans lags ambisjoner om avansement i denne, og har oppfordret fansen til å fylle Ekeberg-sletta.
  Tore André Flos Sogndal fremstår som et langt mer spillende lag enn hva som var tilfelle under Eirik Bakke, og nå begynner også Flo å få resultatene med seg. Sogningene kan vise til tre strake seirer i cup og serie, og tok en sterk 1-0-seier mot Mjøndalen nå sist. Holder Sogndal dette tempoet oppe, kan de fort blande seg inn i opprykksstriden, og være en tøff nøtt å knekke for flere Eliteserie-klubber i cupen.
  Tipset: BOdds; 3,10 (LeoVegas)
  Formpilen peker motsatt vei for disse lagene, og det er Sogndal som kan vise til oppadgående form. Selvsagt ingen automatikk i at Sogndal tar dette, men B-oddsen føles klart mest spillbar. 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen