More

  Oddstips: KFUM Oslo – HamKam

  KFUM Oslo – HamKam: 1. serierunde avsluttes i kveld.

  • KFUM Oslo – HamKam (Eliteserien)
  • Tirsdag kl. 19:00 (TV2 Play)
  • Intility Arena, Oslo

  KFUM kjempet i toppen av OBOS-ligaen i fire strake sesonger, uten å kunne ta det aller siste steget. Tre av de fire sesongen endte man opp med play off, men uten å lykkes. Forrige sesong virket man fra start å skulle slite med også å nå topp 6 – da ingen av de første seks, og bare én av de første åtte, kampene ble vunnet.

  Kfum Oslo - Hamkam
  Kåffa Var I Syvende Himmel Da Opprykket Ble Klart.

  Ni seirer fra de neste ti, inkludert 2-1-seier hjemme mot Fredrikstad, ga imidlertid alvorlig vind i seilene for hovedstadsklubben. G det stoppet ikke der. Fra midten av mai og inn vant KFUM 16 av 22 kamper, mens bare 3 endte med tap. Bekreftelsen på et aller første opprykk til den gjeveste divisjonen kom mot byrival Skeid i november, da Remi André Svindland leverte en kunstscoring som skulle vise seg å bli kampens eneste. Laget som etter fem serierunder lå sist, var klare for Eliteserien.

  PRØV ET ABONNEMENT PÅ TIPSBLADET TIL KUN 5 KRONER I 4 UKER!

  Kåffa-trener Johannes Moesgaard var i syvende himmel, og ikke beskjeden da han etter kamp skulle oppsummere prestasjonen. 
  – Det er den største prestasjonen gjort av en spillergruppe i moderne tid i norsk fotball. Det finnes ikke noe sidestykke for hvor fete guttene mine er, sa Moesgaard til TV 2 i lykkerus på Intility Arena – stadionet hvor de i påvente av utbyggingen på Ekeberg også sesongdebuterer mot Ham-Kam i den øverste divisjonen.  

  Vil stabilsere seg i Eliteserien

  HamKam overlevde den vanskelige andresesongen, men det er ingen automatikk i at det blir enklere denne gang. Virker uansett foran skjema sammenliknet med samme tid i fjor. Blandede resultater og prestasjoner i sesongoppkjøringen. Røk 0-4 mot FFK i februar, men da under spesielle omstendigheter.

  Kfum Oslo - Hamkam
  Hamkam Holdt Plassen Med Bravur I 2023.

  Elleve mann spilte hele kampen, mens nye elleve var i aksjon mot Gjøvik/Lyn dagen derpå. Holdt nullen mot Sarpsborg, før generalprøven endte med 1-0-seier i Tromsø. Målet for sesongen er fortsatt å beholde Eliteserie-plassen, og å gi trener Jakob Michelsen de beste forutsetninger til å fortsatt bygge klubb – til tross for de fortsatt relativt beskjedne budsjettene man har å rutte med.  

  Skader og suspensjoner

  Haitam Aleesami, Ayoub Aleesami, Jonas Hjorth, Moussa Njie, Obilor Okeke og Petter Nosa Dahl er usikre for KFUM Oslo. HamKam mangler kun Fredrik Sjølstad.

  Odds fra Norsk Tipping

  • H 2,35 U 3,55 B 2,75
  • Begge lag scorer: Ja 1,60 Nei 2,15
  • Over 2,5 mål: 1,77 Under 2,5 mål: 1,97

  Oddstips KFUM Oslo – HamKam

  • H til 2,35 i odds

  Nyopprykkede lag tar ofte med seg atskillig vind i seilene fra opprykket, og KFUM virker å være intet unntak. Spesielt ikke for en klubb med Kåffas historie. HamKam har vært et svakt bortelag de siste sesongene, og vi tror dermed alle poengene blir igjen i Oslo.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen