More

  Oddstips: Hull – Luton

  Vi har hatt en strålende start på de daglige spillforslagene våre. Axel leverte under 24,5 skudd i Ungarn – Italia til 1,85 i odds og, dessverre, Serbia-seier borte mot Norge til 2,97 i odds denne midtuken. Undertegnende la ut under 23,5 skudd i Portugal – Spania til 1,85 i odds og borteseieren i Atletico MG – Palmeiras til 3,70 i odds. Alle fire satt som de skulle!

  Her kan du lese tipsene våre som vi håper alle tjente gode penger på!

  https://www.tipsbladet.no/oddstips-atletico-mg-palmeiras/

  https://www.tipsbladet.no/tips-pa-tampen-portugal-spania/

  https://www.tipsbladet.no/oddstips-norge-serbia/

  https://www.tipsbladet.no/oddstips-ungarn-italia/

  Nå er det endelig full rulle i alle ligaer igjen og jeg forsøker meg med et spill i England i kveld. Landslagspausen kom i rett tid for Hull som står med fire strake tap i ligaen. Det gikk rykter om at manager Shota Arveladze ville få sparken i løpet av ligaoppholdet, men han får nå en siste sjanse i kveld til å beholde jobben. Tobias Figueiredo med en grusom forestilling mot Swansea sist og benkes trolig nå. Den gode nyheten er at både Salah-Eddine Oulad M’Hand og Dogukan Sinik er klare til å debutere for sin nye klubb.

  Luton med tre strake seirer mot Hull og var solid i 2-0-seieren hjemme mot Blackburn sist. Det var første gang denne sesongen at laget vant to kamper på rad. Ingen store endringer er ventet i lagoppstillingen til kveldens oppgjør.

  Form og innbyrdes gjør at Luton blir favoritter i denne kampen. Vi har satt 33-28-39 som vår prosent og spillmessig er det dermed H-en til 3,30 i odds hos Coolbet som er mest interessant.

  Tips:

  • H til 3,30 i odds hos Coolbet

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen