More

  Oddstips: Haugesund – Viking

  Haugesund – Viking
  Lørdag kl. 16:00
  Eliteserien
  Haugesund Stadion
  Det gjøres klart for Vestlandsderby når Haugesund tar imot Viking på Haugesund Stadion lørdag ettermiddag, og det er to formsvake lag som møtes til dyst i Rogaland.
  Både Haugesund og Viking er uten seier på sine fire siste kamper, og for gjestene sin del betyr det at avstanden til Lillestrøm på topp har begynt å bli betydelig. Seks poeng skiller nå opp til kanariene, og siddisene har i tillegg én kamp mer spilt. Gulltoget er med andre ord i ferd med å forlate stasjonen, og Viking virker ikke interesserte i å stige ombord.
  Forrige helg gikk de på sitt første hjemmetap for sesongen da de tapte 1-2 mot Sandefjord. Viking var dessuten heldige som fikk målet sitt, for spillet skulle vært avblåst etter at gjestenes Mats Haakenstad fikk seg en skikkelig trøkk i hodet etter et voldsomt sammenstøt med David Brekalo. Viking-stopperen var heldig som unnslapp marsjordre og Viking var heldige som fikk fortsette spillet og sette inn 1-0. Gjestene kom imidlertid sterkt tilbake i andreomgang og fikk med seg en fortjent seier til slutt.
  Litt bedre gikk det for Haugesund forrige runde, som fikk med seg 1-1 i en vrien bortekamp mot Tromsø. Badou sendte rogalendingene i føringen like etter pause, og ledelsen holdt seg helt til det gjenstod ett minutt av ordinær tid. En relativt sjansefattig affære og nå vender Haugesund hjem til Vestlandsderby. På Haugesund Stadion har vertene vunnet kun én av sine fem hjemmekamper hittil denne sesongen. Den kom da de slo tabelljumbo Kristiansund 2-0 i begynnelsen av mai.
  Skader: Sondre Liseth har vært lenge ute med skade, men kan gjøre etterlengtet comeback i dag. Alexander Søderlund er usikker på grunn av sykdom. Viking må unnvære Sondre Auklend og viktige Zlatko Tripic. I tillegg er Gianni Stensness, Vebjørn Hagen, Fredrik Torsteinbø og Veton Berisha alle usikre. Berisha rekker trolig ikke oppgjøret. 
  Tipset: HOdds; 4,00 (LeoVegas)
  Hvis ender opp med å være uten begge medlemmer av superduoen Tripic & Berisha, bør Haugesund ha gode muligheter til tre poeng i ettermiddag. Det er dessuten to formsvake lag som møtes, og dermed fristes vi klart mest av den spennende hjemmeoddsen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen