More

  Oddstips: Girona – Getafe

  Girona – Getafe
  Mandag kl. 22:00
  La Liga
  Estadi Municipal de Montilivi
  Girona og Getafe får æren av å avslutte den andre La Liga-runden, og det er to lag som forventes å kjempe i bunnen denne sesongen, som møtes til dyst på Estadi Municipal de Montilivi.
  Nyopprykkede Girona kom skjevt i gang med 0-1-tap borte mot Valencia, til tross for at de spilte store deler av andreomgangen med én mann mer. Katalanerne har La Ligas yngste tropp, og mot Valencia stilte de med bare tre spillere over 26 år. 35 år gamle Christhian Stuani, lagets kaptein og mentor i garderoben, er med på å dra opp snittet betraktelig. Hans erfaring og rutine blir avgjørende om rød- og hvittrøyene skal klare seg i La Liga.
  Getafe har blitt godt kjent for å krige og takle seg til poeng under Quique Sánchez Flores, og oppskriften virker ikke å være spesielt annerledes denne sesongen. Men, også Getafe kom svakt i gang med sesongen, og røk hele 0-3 for et overlegent Atlético Madrid i første runde. Her forventer man imidlertid å få langt bedre arbeidsbetingelser.
  Skader: Borja García, Ibrahima Kebe og Bernardo Espinosa er ute for hjemmelaget, mens Getafe mangler bare Damian Suárez. 
  Tipset: Getafe med flest gule kortOdds: 2,31 (Coolbet)
  Getafe spiller sjeldent bortekamper med ambisjoner om å begeistre og underholde. Det gjelder å stykke opp kampen mest mulig for å få oppgjøret i sitt spor, og slik blir det nok også i kveld. Det blir det som regel kort av, og at gjestene har 2,31 i odds på å plukke opp flest anmerkninger i dommerens boker, synes vi er godt betalt.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen