More

  Oddstips: Girona – Celta

  Girona – Celta
  Fredag kl. 20:00
  La Liga
  Estadi Municipal de Montilivi
  For andre helg på rad byr La Liga på to fredagskamper, og vi takker gladelig imot ligaens nyvunne entusiasme for å gi oss underholdning foran TV-skjermen i helgens første timer. Og selv om Girona – Celta kan hende ikke er det mest glamorøse oppgjøret ligaen har å by på, blir det som regel litt mer spennende med oddstipping.
  Girona er tilbake i La Liga for første gang siden 2019, men måtte gå om kjøkkenveien for å komme tilbake til det gode selskap. Endte på 6. plass i Segunda forrige sesong, og rykket opp via play-off. Derfor har de blitt dømt nord og ned av de aller fleste, men katalanerne tok en overbevisende seier forrige mandag da de slo Getafe 3-1 hjemme. Evigunge Cristhian Stuani senket hjemmelagets skuldre da han åpnet klubbens målkonto for sesongen tre minutter før pause. Helgen før tapte Girona knepent 0-1 mot Valencia på Mestalla.
  Celta kom tilbake fra 0-2 til 2-2 mot Espanyol i sesongpremieren, men mot Real Madrid forrige runde ble det bråstopp. De lyseblå ble regelrett kontret i senk av de regjerende ligamesterne, og tapte fortjent 1-4 på Balaídos. 35 år gamle Iago Aspas, lagets kaptein og talisman, har imidlertid kommet godt i gang med sesongen og scoret i begge innledende runder.
  Skader: Rodrigo Riquelme, Borja García, Ibrahima Kebe og Bernardo Espinosa mangler for Girona. Celta stiller med skadefri tropp.
  Tipset: UOdds: 3,10 (Unibet)

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen