More

  Oddstips: Getafe – Valenica

  Får Rúben Baraja seier i debuten som Valencia-trener?

  • Getafe – Valencia
  • Mandag kl. 21:00
  • Coliseum Alfonso Pérez, Getafe

  Bunnlagene Getafe og Valencia avslutter den 22. ligarunden, og det er et enormt viktig oppgjør som venter på Coliseum Alfonso Pérez.

  Det er to særdeles lite seiersvante lag som møtes til dyst i Getafe, og begge lagene befinner seg under nedrykksstreken før kveldens oppgjør. Getafe er nemlig inne i en rekke på seks kamper uten seier, men har fått seg en liten opptur med to strake uavgjorte mot topplagene Atlético Madrid og Rayo Vallecano, der begge matchene endte 1-1. Quique Sánchez Flóres praktiserer fremdeles pragmatisk og fysisk fotball, så at vi kommer til å få se atskillige noteringer i dommerens bok i kveld, synes nokså sikkert.

  Valencia ankommer Getafe med ny trener, etter at klubblegenden Rúben Baraja fikk jobben på Mestalla i forrige uke. Den tidligere midtbanestjerne har imidlertid ikke overbevist hittil i sin trenerkarriere, og i sin forrige jobb, Real Zaragoza, varte han bare tre måneder før han fikk sparken, og har siden gått arbeidsledig.

  Da gjenstår det å se om han er rette mann til å ta over Valencia, som er i krise. Supporterprotestene er større og mer høylydte enn noen gang før, og på banen er det vel så ille. Samtlige fire siste har endt med tap, og Los Che er uten seier i sine syv foregående ligakamper. Forrige ligatriumf kom i begynnelsen av november, godt over tre måneder siden.

  Skader

  Getafe mangler kun suspenderte Carles Aleña til kveldens oppgjør. Valencia må unnvære Édinso Cavani, Nico González, Samu Castillejo og Jaume Doménech.

  Tipset

  • U
  • Odds: 2,80 hos Norsk Tipping

  Dette blir tøft og intenst, og et oppgjør ingen av lagene har råd til å tape. Da ender det ofte uavgjort.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen