More

  Oddstips: Espanyol – Real Sociedad

  La Liga-runden avsluttes i kveld.

  • Espanyol – Real Sociedad
  • Mandag kl. 21:00
  • RCDE Stadium, Barcelona

  Den 21. ligarunden i Spania avsluttes i kveld med bunn mot topp i Barcelona. Vertene Espanyol holder bare så vidt hodet over vannet med sine 21 poeng hittil, og dermed er katalanerne bare plassen og poenget foran Valencia over nedrykksstreken. Likevel har Periquitos tapt bare 2 av de siste 10, problemet deres er bare at altfor mange av dem ender uavgjort.

  De er også veldig avhengige av at Joselu leverer varene på topp siden de solgte Raúl de Tomás til Rayo Vallecano, men det har da også spissveteranen gjort. 32-åringen har stått for 11 av lagets 24 fulltreffere i ligaen, og Martin Braithwaite har også gjort sakene sine godt etter overgangen fra Barcelona, med sine fem ligamål. Hjemme på RCDE Stadium har Espanyol 2-4-4 denne sesongen. Vel verdt å merke seg at Joselu er skadet til denne.

  Real Sociedad har tatt lite med poeng i det siste, men 0-0 borte mot Real Madrid må sies å være et godt resultat. Langt verre da å ryke 0-1 hjemme mo bunnlaget Real Valladolid, som de gjorde forrige runde, og trenger tre poeng her for å holde øvrige Champions League-utfordrere unna og fortsatt grep om tredjeplassen. Alexander Sørloth er stadig lagets toppscorer denne sesongen, men nordmannen har ikke scoret på de tre siste kampene i cup og liga. La Real er ubeseiret på sine fire siste bortekamper i La Liga.

  Skader

  Joselu, Keidi Bare og Adrià Pedrosa er skadet for Espanyol, i tillegg mangler de Ronaël Pierre-Gabriel med karantene. David Silva, Martín Merquelanz, Alex Sola, Aritz Elustondo og Jon Pacheco er fremdeles ute for La Real. Mikel Merino kan imidlertid være tilbake til denne, og han har vært sårt savnet.

  Tipset

  • B
  • Odds: 2,10 hos Norsk Tipping

  Real Sociedad har fremdeles mange fravær, men Espanyol har et enormt Joselu-formet hull på topp og er voldsomt svekket av det. Vi tror dermed La Real tar dette.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen