More

  Oddstips: England – Sverige

  England – Sverige
  Tirsdag kl. 21:00 (TV 2)
  EM
  Bramall Lane
  Første semifinale i kvinnenes EM går av stabelen i kveld når et fullsatt Bramall Lane tar imot sine tittel-aspirerende, engelske løvinner. England har feid all motstand til side så langt i mesterskapet, men på motsatt side i kveld står våre naboer fra Sverige klare til å ødelegge festen.
  Mange lurte på om engelskkvinnene ville stå imot presset som vertsnasjon før sommerens mesterskap, og hittil har de bestått alle prøver med glans. Landslagssjef Sarina Wiegman forteller om et mannskap som har blitt atskillig mer hardhudet og selvsikre. Det kom ikke minst til syne da de banket naive og passive 8-0 tidligere i mesterskapet. Siden den gang har de slått Nord-Irland 5-0, og i kvartfinalen avanserte de med 2-1-seier etter 120 dramatiske minutter.
  Georgia Stanway ble matchvinner der, etter at Ella Toone sikret ekstraomganger på tampen av ordinær tid. Sverige har også vært svært solide så langt i mesterskapet, og har kun sluppet inn to mål hittil. Avansementet fra gruppespillet var aldri i reell fare, og i kvartfinalen slo man Belgia 1-0 som setter opp kveldens begivenhet i Sheffield.
  Tipset: H
  Odds; 1,96 (Coolbet)
  Sarina Wiegman beretter om et sammensveiset og motstandsdyktig mannskap under hennes ledelse, og det er lett å tro den autoritære nederlenderen. Jeg tror England spiller finale foran et fullsatt Wembley og drar i land seieren. Ettmålsseier til 3,75 kan også forsøkes.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen