More

  Oddstips: England – Østerrike

  England – Østerrike
  Onsdag kl. 21:00
  EM 
  Old Trafford
  Startskuddet for kvinnenes EM går i selveste Old Trafford, der vertsnasjon England møter Østerrike.
  I samme gruppe som Norge og forventet kasteball Nord-Irland, er begge lag avhengige av en god start her for å ha gode forhåpninger om avansement til neste runde. England er en av storfavorittene i sommerens EM, og det er ikke bare på grunn av deres tittel som vertsnasjon at de forventes å gå langt.
  The Lionesses har vunnet seks strake med en målforskjell på 30-2, og er ubeseiret på de 14 siste. Landslagssjef Sarina Wiegman tok dessuten Nederland til EM-gull i 2017, og er en av de beste trenerne i gamet. De har også stjernespillere som Ellen White, Lauren Hemp og Lucy Bronze i rekkene.
  Østerrike bør imidlertid tas på alvor. De kom til semifinalen i 2017, og er på jakt etter å ta nye steg her. De har vunnet syv av de åtte siste, og har scoret 33 mål i disse triumfene.
  Tipset: Ettmålsseier til England
  Odds; 4,30 (Coolbet)
  Åpningskamper er ofte en tett affære, men England er det relativt klart beste laget på papiret. Premierenerver er imidlertid ofte vanlig, og dette kan bli jevnere enn de første tror. Vi forsøker ettmålsseier til England til 4,30 hos Coolbet. 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen