More

  Oddstips: Elverum – Raufoss 2

  Elverum – Raufoss 2
  Fredag kl. 19:00
  NorskTipping-Ligaen avd. 2
  Elverum Stadion
  Vi oppsøker bredden for å finne dagens lodd, og turen går til nivå 4 i kamp mellom topp og bunn.
  Vertene i kveldens oppgjør i Norsk Tipping-ligaen, Elverum, har los på opprykk, og ligger kun ett fattig poeng bak tabelltopp før kveldens oppgjør. Hjemme er de ubeseiret med 4-1-0 så langt i årets sesong, men forrige runde fikk de skikkelig stryk da de røk hele 0-4 borte mot Aalesund 2.Selv om poengfangsten har vært formidabel hittil i år, har ikke tre poeng vært like selvsagt hver runde for kveldens verter; fire av lagets åtte seirer har blitt vunnet med ett mål.
  Raufoss 2 stiller naturligvis med mange unge spillere, spillere som tørster etter å vise at de er gode nok for førstelaget. Foreløpig ser årets sesong ut til å bli en kamp om å holde plassen. Raufoss ligger fire poeng over streken, og har vunnet tre av 11 kamper så langt denne sesongen. På bortebane står de med 1-1-3, men har ikke vunnet en kamp siden de slo Florø 1-0 på hjemmebane 7. mai. Deres eneste borteseier kom i andre serierunde.
  Tipset: B
  Odds; 6,10 (Unibet)
  Det er selvsagt ikke til å komme unna at Elverum er favoritter her, men vertene har vist litt ustabil form i det siste, og det meste er mulig på dette nivået. Vi fristes klart mest av borteoddsen her.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen