More

  Oddstips: Crystal Palace – Arsenal

  Crystal Palace – Arsenal
  Fredag kl. 21:00
  Premer League
  Selhurst Park
  Ventetiden er over, og vi er endelig i gang med ny Premier League-sesong. Ventetiden har blitt kortet med en uke på grunn av den hjelpeløse beslutningen på at man, bokstavelig talt på liv og død, skal holde fast ved å gjennomføre et VM i Qatar.
  I kveld er det imidlertid det sportslige og Premier League som får all fokus, og slik vil det også være utover helgen når vi omsider kommer i gang med sesongen igjen. Crystal Palace fikk seg et skikkelig ansiktsløft med Patrick Vieira ved roret forrige sesong, og londonerne spilte atskillig mer underholdende fotball enn under Roy Hodgson.
  Palace har imidlertid mistet Conor Gallagher, som var lagets beste og viktigste spiller forrige sesong. Det er litt rart å skrive, all den tid talisman Wilfried Zaha også leverte en kjempesesong på Selhurst Park, og ivorianeren er selvsagt på plass også i år. Det er imidlertid ikke Michael Olise, som starter årets sesong med en fotskade, og er ventet å miste de første ukene.
  Arsenal har gjennomgått en voldsom forvandling denne sommeren, og en må tilbake til Arsène Wengers tid i klubben for å finne en lignende entusiasme og optimisme som hersker i klubben før sesongstart. The Gunners har gått all in på å gi Mikel Arteta støtte i transfermarkedet, og har gjort noen glimrende signeringer. Gabriel Jesus virker å ha funnet seg umiddelbart til rette, og er allerede nå uunnværlig på ethvert Fantasy-lag. I tillegg har Oleksandr Zinchenko allerede å høste voldsomme lovord fra sin nye lagkamerater etter overgangen fra Manchester City. Resultatene i sommerens treningskamper har også vært strålende, der både Chelsea og Sevilla har blitt slaktet med henholdsvis 4-0 og 6-0.
  Disse lagene møttes på Selhurst Park i april, og da ble Arsenal sendt tilbake til Emirates i skam med 0-3 i sekken. Da var omgivelsene imidlertid helt annerledes enn de er nå, og styrkeforholdene mellom lagene nå er noe ganske annet enn for fire måneder siden.
  Skader: Jack Butland, James Tomkins, Michael Olise, James McArthur og Sam Johnstone mangler for Palace. Arsenal har ingen definitive fravær, men Takehiro Tomiaysu, Kiernan Tierny, Fábio Vieira og Emile Smith Rowe er alle listet som usikre.
  Tipset: B
  Odds: 1,92 (Coolbet)
  En bør være forsiktig med innsatsene de første ligarundene, men vi kommer selvsagt ikke unna et spill når sceneteppet går opp foran en ny Premier League-sesong. Arsenal trenger en god start for at feel-good-faktoren fra i sommer skal vedvare, og Palace virker svekket, i alle fall hvis en sammenligner fra sist lagene møtes. B-en føles som det beste spillet her i et markeringsspill. Ellers synes jeg oddsen på over 2,5 scoringer til 2,19, også det hos Coolbet, ser veldig spennende ut. Lykke til!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen