More

  Oddstips: Brann – Kongsvinger

  Brann – Kongsvinger
  Mandag kl. 18:00
  OBOS-ligaen
  Brann Stadion
  Brann har allerede én fot i Eliteserien, etter å ha gått ubeseiret gjennom hele sesongen så langt. Det var i alle fall status før mandagens møte med Raufoss, og Eirik Hornelands mannskap har levert en svært imponerende sesong hittil. Etter ni strake seirer, måtte imidlertid rødtrøyene nøye seg med «bare» 1-1 hjemme mot Stabæk søndag kveld. Likevel har bergenserne et hav av forsprang til nærmeste utfordrere, og spørsmålet nå virker å være når høstens opprykk er i boks.
  Brann er dessuten en trussel fra alle hold denne sesongen. Bergenserne kan skilte med hele 13 forskjellige målscorere, men ingen har vært mer prominente av dem enn Mathias Rasmussen. Sørlendingen ankom Brann Stadion i 2020, og på de to første sesongene scoret han bare to mål til sammen. Nå har midtbanespilleren blitt lagets fremste offensive trussel, og seks av målene hans har kommet på de ni siste før mandagens møte med Bryne.

  Kongsvinger blir naturligvis store underdoger i dette oppgjøret, men ankommer Bergen med en god porsjon selvtillit i bagasjen. Søndag hadde de nemlig få problemer med å ta seg av nederlagsdømte Stjørdals-Blink og vant hele 5-0. Det skal riktignok sies at trønderne nok bare blir en parentes dessverre utover sesongen, ettersom spillerkontrakter termineres på løpende bånd.
  Jan Martin Andersen ble den største helten av dem alle i kalasseieren mot Stjørdals-Blink, og østfoldingen noterte seg for sin fjerde og femte ligascoring denne sesongen. Veteranen Adam Güven fikk æren av å sette kronen på verket ett minutt på overtid, og dermed er faktisk Kongsvinger ubeseiret på de seks siste i OBOS-ligaen. Fire av disse har endt uavgjort, så de ankommer Bergen med ambisjoner om å få med seg poeng hjem til Hedmark. De har imidlertid vunnet bare én av sine åtte bortekamper så langt denne sesongen, da de slo Start 1-0 i slutten av juni.
  Tipset: H (-2)
  Odds: 2,07 (Coolbet)
  Brann har vartet opp med noen skikkelige festforestillinger på hjemmebane, og vi tror på ny kalasseier til bergenserne i kveld.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen