More

  Oddstips: Boston Celtics – Golden State Warriors

  Det går mot slutten av finaleserien i NBA, og den kan bli avgjort allerede i kveld. Golden State lå under 1-2 tidlig i serien, men et imponerende comeback i de siste to oppgjørene gjør at Warriors leder 3-2 før kveldens sjette kamp, som spilles i Boston.
  Steph Curry var historisk svak i forrige kamp. Han satte ingen av sine ni forsøk fra treerlinja, men resten av lagkameratene hans skinte, ingen mer enn Andrew Wiggins. Forwarden klokket opp 26 poeng og 13 returer, samtidig som han forsvarte Celtics’ stjernespiller Jayson Tatum gjennom hele kampen i Chase Center.
  Celtics har blitt berømmet for å ha ligaens beste forsvar denne sesongen, men i denne finaleserien er det Golden State som har hatt det beste forsvaret. Boston scoret 120 og 116 poeng i sine to seirer, men i Warriors’ tre triumfer har de holdt motstanderen til 88, 97 og 94 poeng. En ny Golden State-triumf i kveld vil bety ny tittel og mesterskapsring, mens en seier til Bolton vil ta serien til en syvende og avgjørende kamp i San Francisco natt til mandag.
  Disse lagene har møtt hverandre to ganger i Boston denne serien og det står 1-1 i disse oppgjørene. Golden State hadde kniven på strupen sist de var i TD Garden, og da spilte Curry ut av sitt gode skinn. Den dårlige nyheten for Boston er at Warriors’ historisk gode point guard aldri i livet kommer til å spille to svake kamper på rad i en avgjørende finaleserie – husk at #30 var historisk svak sist.
  Tatum har blitt passet godt på av Wiggins de siste kampene, og Bostons stjernespiller må trolig bikke 30 poeng i kveld for å gi laget en livlinje i denne finaleserien. Laget må også holde turnovers til et minimum for ikke å vinke farvel til drømmen om et nytt NBA-mesterskap. 16 synes å være det magiske tallet for Boston i denne sammenheng. For Golden State gjelder det å få i gang Curry igjen og de er nødt til å være på høyde med Celtics i returspillet for å ha en sjanse til å avgjøre dette allerede i natt. Tip-off er rett over kl. 03 i natt. Spenn setebeltene.
  Tips:
  B @ 2,40 (Coolbet & Unibet)
  Steph Curry over 40,5 poeng/assists/returer @ 1,90 (Unibet)
  Marcus Smart over 4,5 returer @ 2,15 (Unibet)
  Stephen Curry spiller aldri to svake kamper på rad i en NBA-finale, og Golden State virker å ha funnet litt ut av Boston. Vi tror de avgjør finaleserien i natt.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen