More

  Oddstips: Benfica – Dynamo Kyiv

  Benfica – Dynamo Kyiv
  Tirsdag kl. 21:00
  Champions League
  Estádio da Luz
  Denne uken dukes det for nervepirrende playoff-returer i Champions League-kvalifiseringen, og mens vi venter på Bodø/Glimts besøk i den kroatiske hovedstaden Zagreb i morgen, tar vi en nærmere kikk på kveldens oppgjør i Portugal.
  Dynamo Kyiv har et fjell å bestige skal de ta seg til nok et gruppespill etter at Benfica vant det første oppgjøret 2-0. Kampen fant sted i Polen på grunn av krigen i Ukraina, og derfor har Dynamo heller ikke kommet i gang med sesongen, og har lite matchtrening i beina.
  Samtidig har Benfica kommet godt i gang i den portugisiske ligaen, og står med to seirer av to mulige hittil. As Águias fikk spillefri i helgen for å kunne ha fullt fokus på Champions League-kvaliken, og det virker å ha båret frukter. Gilberto og Gonçalo Ramos scoret målene for Benfica i det første møtet i Lodz.
  Tipset: Over 3,5 målOdds: 2,63 (LeoVegas)
  Benficas tomålsledelse gjør at et markeringstips blir uinteressant. I så fall anbefaler vi borteoddsen på 10,00 hos LeoVegas. Dynamo Kyiv kommer til å kaste kjøkkenvasken i jakt etter et tidlig mål, og det kan fort borge for en underholdende og ikke minst målrik kamp.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen