More

  Oddstips: Belgia – Romania

  Mange hadde nok Belgia som en ørliten outsider i sommerens EM, men nå står altså laget i fare for å bli eliminert etter bare to kamper. Det endte med overraskende 0-1-tap mot Slovakia i åpningskampen, og da må det tas umiddelbar revansje i kveld. Belgia – Romania blir en thriller, med avspark 21.00

  Belgia – Romania

  Belgia - Romania
  Belgia – Romania: Kortvarig Glede For De Belgiske Spillerne I Første Kamp

  Det ble dramatisk i åpningskampen mellom Belgia og Slovakia i gruppe E, og beklageligvis var det VAR som tok hovedrollen. Romelu Lukaku satte to ganger ballen i mål, men begge ble annullert. Først grunnet hårfin offside, før en håpløs avgjørelse førte til annullering også av dagens andre nettkjenning. En hands på tilrettelegger Lois Poenda (usynlig for det blotte øyet) fratok Lukaku scoring. Kevin de Bruyne og Leandro Trossard misbrukte også brukbare muligheter, da det før første gang på 15 kamper under ledelse av Domenico Tedesco endte med tap for det belgiske landslaget.

  Belgia - Romania
  Belgia – Romania: Razvan Marin Og Romania Opplevde Jubelkveld Mot Ukraina

  På motsatt banehalvdel befinner seg i kveld rumenske spillere som er proppet med selvtillit etter 3-0-seieren mot Ukraina i første kamp. Romania hadde ballen bare 25 % av tiden, men med hjelp fra en svak ukrainsk keeper endte det med jubel for Edward Iordanescus utvalgte på Allianz Arena. Nicolae Stanciu og Razvan Marin feide inn hvert sitt langskudd, før Denis Dragus satte scoringen som ga Romania deres største seier i et EM-sluttspill.

  Sommerens turnering er Romanias fjerde EM-sluttspill, men før brakseieren mot Ukraina hadde det kun blitt bokført én seier – med 3-2 mot England i 2000. Formen er imidlertid imponerende. Kun én av siste 16 landskamper er tapt, og i alle de siste tre har de unngått baklengsmål.

  Prøv Tipsbladet i 4 uker for bare 5 kroner!

  Oddstips

  Belgia – Romania
  RheinEnergie Stadion
  Lørdag 21.00

  Anbefalte spill:

  *Belgia – 1, odds 2,30
  *Over 2,5 mål, odds 1,72
  *Romelu Lukaku scorer, odds 1,82

  Fullklaff med begge mine anbefalte spill på Ukraina i går, og det er håp om mer. Troen på belgisk revansje er stor, og det samme gjelder Romelu Lukaku som ble fratatt to fulltreffere i forrige kamp. Oddsen på Lukaku-scoring er puslete, men Norsk Tipping tenker da altså det samme som oss.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen