More

  Oddstips: Atletico MG – Palmeiras

  Det er fortsatt lite fotball grunnet landslagspausen og nattens forsøk hentes derfor fra Brasil. I går fikk vi fullklaff på spillforslagene våre her på tipsbladet.no. Undertegnede traff med under-varianten i antall skudd i Portugal – Spania mens det aldri var tvil om Axels spill på Serbia-seier mot Norge.

  02.45 norsk tid er det avspark i en av kampene vi har på Tipsfondet denne uken. Atletico MG kommer til nattens oppgjør uten at man har klart å vinne noen av de fem siste hjemmekampene i ligaen. Hulk er usikker mens Guilherme Arana, Igor Rabello og Pedrinho står over med skader. Junior Alonso er opptatt med landslag mens Rubens er suspendert.

  De seks siste innbyrdes oppgjørene har alle endt med poengdeling. Palmeiras har nå 15 bortekamper på rad uten tap i ligaen og kommer fra to strake seirer. Sist ble Santos slått tross utvisning. Gjestene har åtte poengs luke på toppen av tabellen og drømmen om seriegullet kommer stadig nærmere. Problemet i natt er naturligvis forfallene. Weverton er opptatt med landslag, Jailson og Veiga er skadet mens Gustavo Gómez, Gabriel Menino, Danilo og Zé Rafael alle er ute med karantene.

  Tips:

  • B til 3,70 i odds hos LeoVegas

  Skummelt med forfallene og seks strake U-er i innbydes oppgjør, men vi får tross alt 3,70 i odds på en suveren serieleder som har 15 bortekamper på rad uten tap!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen