More

  Oddstips: Atlético Madrid – Barcelona

  Storkamp på Civitas Metropolitano.

  Det er duket for en heftig duell i den spanske hovedstaden når Atlético Madrid tar imot ligaleder Barcelona når La Liga-helgen avsluttes i kveld.

  Barcelona fikk servert en gavepakke i gullkampen da Villarreal slo Real Madrid 2-1 i går, og vil med seier i kveld sikre seg tre poengs luke foran erkerivalen. Men, Atlético Madrid har ingen planer om å gi ved dørene og trenger poengene for å beholde kontroll på fjerdeplassen og vedvarende Champions League-deltakelse.

  Barcelona stiller imidlertid klart svekket ved at Robert Lewandowski må sone karantene. Polakken har vært en sportslig kjempehit etter overgangen fra Bayern München, selv om signeringen har forverret klubbens økonomi betraktelig. De har heller ikke imponert etter at sesongen startet igjen etter VM-pausen. De klarte bare 1-1 hjemme mot Espanyol i byderbyet, og i Copa del Rey var det så vidt båten bar med 4-3-seier over vesle Intercity etter ekstraomganger.

  Atlético Madrid var tilbake med seier etter VM-pausen, men det er vanskelig å måle en 2-0-seier over tabelljumbo og seiersløse Elche. Mer imponerende var 2-0-seieren borte mot Real Oviedo i Copa del Rey. Diego Simeone har heller ingen voldsome fravær å ta hensyn til, annet enn suspenderte Mario Hermoso.

  Los Colchoneros har faktisk to strake hjemmeseirer mot katalanerne å vise til fra de siste to sesongene. Barca har vunnet bare en av de fire siste visittene til Metropolitano, og vi tror gjestene får det tøft også i kveld, spesielt uten spydspiss Lewandowski, som har stått for 13 ligamål på 15 kamper denne sesongen.

  Tipset

  • U
  • Odds: 3,19 (Coolbet)

  Barcelona har vært seige å slå i La Liga denne sesongen, mens Atlético har hatt sine problemer. Vi tror dette ender uavgjort!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen