More

  Oddstips: Aston Villa – Everton

  Aston Villa – Everton
  Lørdag kl. 13:30
  Premier League
  Villa Park
  Aston Villa med en av de svakeste prestasjonene under Steven Gerrards ledelse da man ble avkledd av nyopprykkede Bournemouth i ligapremieren forrige helg. The Cherries vant fullt fortjent 2-0, og Gerrard ønsker naturligvis å legge skuffelsen bak seg fortest mulig.
  – Vi er skuffet med prestasjonen vår mot Bournemouth, og i denne ligaen kommer du ikke unna med å spille så svakt, uansett hvem du møter. Men, jeg synes spillerne har svart godt på trening og i forberedelsene denne uken. Vi spiller foran et fullstappet Villa Park, så jeg ønsker at spillerne går utpå der og er positive og modige, sier Villa-bossen på pressekonferanse i Birmingham.
  Gerrard kjenner naturligvis godt til Everton fra sine glansdager som midtbanegeneral for Liverpool, og the Toffees fikk heller ingen drømmestart på sin sesong, da de åpnet med 0-1 hjemme mot Chelsea forrige helg. Skademarerittet fortsetter for Frank Lampard denne sesongen, og har lite å velge mellom. Begge midtstopperne Yerry Mina og Ben Godfrey startet mot Chelsea, men er begge ute med langvarige skader. Nyankomne Conor Coady ventes følgelig å ta plass i midtforsvaret. Spissen Dominic Calvert-Lewin forventes heller ikke tilbake før om en drøy måned.
  Skader: Kortney Hause og Keinan Davis er eneste fravær for Villa. Everton må unnvære Ben Godfrey, Yerry Mina, Dominic Calvert-Lewin og Andros Townsend. I tillegg er André Gomes, Tom Davies og Seamus Coleman.
  Tipset: H
  Odds: 1,83 (LeoVegas)
  Aston Villa var forferdelig svake mot Bournemouth sist, og kommer neppe til å levere to så svake prestasjoner på rad. Everton plages av skader og mangel på kvalitet i troppen.Vi tror Villas første seier for sesongen kommer i dag.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen