More

  Oddstips: Åsane – Ranheim

  Åsane – Ranheim
  Mandag kl. 18:00
  OBOS-ligaen
  Åsane Arena
  Fullklaff i gårsdagens OBOS-oppgjør mellom Stabæk og Start, som var magasinets hovedkamp forrige uke. Noe heldig landet vi U’en, og i Eliteserien har vi truffet godt på helgens nettips med seirer til både Sarpsborg 08 og Lillestrøm.
  I kveld ruller OBOS-toget videre med uforminsket styrke, og det skal spilles fem kamper i kveld. I Bergen tar Åsane imot Ranheim på Åsane Arena, og hjemmelaget er så smått i ferd med å komme i gang med sesongen etter en fryktelig tung start. Har vunnet to av de tre siste, men forrige runde tapte de 0-1 mot Raufoss.
  Åsane har de siste årene fått mye skryt for å stå last og brast ved sin sofistikerte spillestil, men denne sesongene har resultatene gått mer imot Morten Røsslands mannskap enn hva han har vært vant til.
  Ranheim er i strålende form for tiden, og har tatt 10 poeng av de 12 siste mulige. I denne perioden kan trønderne blant annet vise til en råsterk borteseier mot Mjøndalen, og Ranheim har vært OBOS-ligaens beste bortelag denne sesongen med flotte 3-1-0.
  Tipset
  U
  Odds;  3,90 (Coolbet)
  Etter 1-5 og 0-4 mot Start og Stabæk på hjemmebane, har Åsane plukket opp hjemmeformen. Ranheim er i strålende form, men det er vanskeligere å hente tre poeng i Bergen nå enn helt i starten av sesongen. Vi prøver U.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen