More

  OBOS-ligaen: Tett i toppen

  Høstsesongen ble sparket i gang denne uken, og det var nok HamKam og Sogndal som hadde mest grunn til å smile etter midtukens runde. Serielederne fra Hamar gikk seirende ut fra en viktig bortekamp mot hjemmesterke Jerv da de vant 2-0. Aleksander Melgalvis´ tidlige ledermål etter bare to minutter senket eventuelle nerver hos gjestene, og fire minutter etter hvilen fastsatte kanadieren Thelonius Bair sluttresultatet.
  Sogndal på sin side tok sin fjerde strake seier da de slo KFUM 3-2 på Fosshaugane Campus. Vertene ledet hele 3-0 etter en drøy time, men slapp gjestene farlig nære innpå i sluttminuttene. Dermed har sogningene vunnet alle sine fire siste kamper med ett mål, noe som vitner om en gryende lagmoral i Sogndal.
  Eirik Bakkes mannskaps flotte form har propellert laget oppover på tabellen, og Sogndal har nå inntatt femteplassen etter en trøblete sesongstart. Det skiller kun to poeng opp til Fredrikstad på direkte opprykksplass.
  De fem øverst plasserte lagene er i ferd med å få en luke på toppen av tabellen, og det er dårlig nytt for Start. Sørlendingene rotet vekk poeng for 11. gang denne sesongen da de bare klarte 2-2 borte mot serietoer Fredrikstad i plankebyen. Dermed ser det stadig mørkere ut for Start sin del med tanke på direkte opprykk, men har kun ett poeng opp til Åsane på kvalik. 
  – På et generelt grunnlag er vi ikke fornøyde med å avgi poeng i noen OBOS-kamper, dersom vi skal komme oss opp dit vi ønsker. Og der ønsker vi å komme oss kjappest mulig, sier Start-trener Sindre Tjelmeland til klubbens hjemmesider.
  Start går noen sesongdefinerende uker i møte, når de møter nettopp Sogndal og HamKam i de to neste kampene. 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen