More

  OBOS-ligaen: Sogndal – Fredrikstad

  Sogndal – Fredrikstad
  Onsdag 26. mai kl. 19:00
  Sendes på Eurosport Norge
  Kampodds
  Coolbet 2,00 – 4,00 – 3,45
  Norsk Tipping 1,95 – 3,55 – 3,15
  Unibet 1,95 – 4,00 – 3,35
  Noen er kanskje i stuss over at dette oppgjøret får betegnelsen toppkamp, men det er akkurat hva det tegner til å bli. Sogndal har kronisk kjempet i toppen av OBOS-ligaen de siste sesongene, og vært nære opprykk. Fredrikstad vant samtlige kamper i PostNord-ligaen forrige sesong, og har fortsatt der de slapp i år. Comebacket i OBOS-ligaen har så langt resultert i to strake seirer, og laget fra plankebyen har vist at de er kapable til å kjempe om opprykk for andre sesongen på rad.
  Sogndal har imidlertid fått en tung start på sesongen med kun ett poeng på sine to første kamper, mens Fredrikstad altså står med full pott. Et skuffende 1-1-resultat i premieren hjemme mot Ull/Kisa ble fulgt opp med et enda mer skuffende 1-2-tap mot Stjørdals-Blink i forrige runde. Til denne får Eirik Bakke med seg Akor Adams, Eirik Lereng og Renze Fij tilbake fra skade, mens Andreas Hove returnerer fra karantene. 
  – Etter tapet mot Stjørdals-Blink har vi fått samla gruppa og jobba mye med oss selv og hvem vi er. Nå har vi fått flere tilbake på feltet, og vi visste at de to kampene kom til å bli tøffe, sier Sogndal-trener Eirik Bakke til klubbens hjemmesider før kveldens avspark på Fosshaugane Campus.
  Fredrikstad åpna med en råsterk 3-2-seier borte mot Åsane og forrige runde slo de Sandnes Ulf 2-1 på den første kampen i OBOS-ligaen i Fredrikstad på tre og et halvt år. FFK stiller nesten med fulltallig mannskap, og ankom saftbygda med buss allerede i går. Maikel Nieves er skadet, mens Alexander Zoulakis har gått på lån til Levanger. Fredrikstad har åpnet forrykende i de to første kampene, men for så å dabbe av utover i oppgjørene.
  – Selv om vi står fast ved vår turbo-fotball, så må vi lære å disponere kreftene bedre så vi ikke løper oss helt tomme. Det betyr at vi i perioder må bli bedre med ballen. Presspillet gir oss mange gode overgangsmuligheter, forklarer FFK-trener Bjørn “Brummen” Johansen til klubbens hjemmesider.
  Tipset
  Vi fristes mest av Coolbets borteodds til 3,45, men drister oss også til å anbefale over 3,5 scoringer til 2,62.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen