More

  OBOS-ligaen: Midtukens tips!

  HamKam – Sogndal
  Tirsdag 22. juni kl. 18:00
  Sendes på Eurosport Norge
  Kampodds
  Coolbet 2,50 – 3,40 – 2,90
  Norsk Tipping 2,30 – 3,40 – 2,75
  Unibet 2,50 – 3,10 – 3,00
  HamKam topper tabellen i OBOS-ligaen etter en strålende start på sesongen. Står med flotte 4-2-0 etter de seks første kampene, og Kammas defensive organisert er vel så imponerende som klubbens poengfangst.
  Kjetil Rekdals mannskap har sluppet inn bare tre mål så langt, og det i en liga hvor målene er notorisk kjent for å renne inn begge veier. I tillegg har de scoret 11, og HamKam er en reell tittelkandidat denne sesongen – en sterk kontrast fra fjorårets serieåpning da laget lå aller nederst på tabellen etter seks serierunder.
  – I fjor var vi ikke så godt organisert som vi er nå. Dessuten stiller Kjetil Rekdal knallharde krav til oss, og da er spørsmålet om vi vil være med eller ei. Og det vil vi så absolutt, sier Steinar Strømnes til klubbens hjemmesider om forvandlingen.
  Forrige runde påførte de sågar sensasjonen Fredrikstad deres første tap for sesongen da de tok en råsterk 1-0-seier i plankebyen. Rubén Alegre ble matchvinner like etter pause. HamKam virker å ha en fin miks av etablerte spillere og fremadstormende talenter. Det gror usedvanlig godt i klubbens ungdomsakademi, og tidligere i uken skrev 14 år gamle Julian Gonstad under på sin første proffkontrakt. 
  Nå skal HamKam opp mot Sogndal, en annen antatt opprykkskandidat. Saftkokerne fikk en skjev start på sesongen, men har nå dratt i land to strålende, strake seirer mot Ranheim og Aalesund med til sammen 6-0 i målforskjell. Til gjengjeld gikk de uten seier på de fire første kampene. 
  Tipset
  I utgangspunktet en vidåpen kamp, men vi gir hjemmelaget et forsiktig tips. Forsøker en ettmålsseier til finfine 4,40 i odds hos Coolbet.
  Andre spillbare objekter denne runden
  Bryne – KFUM Oslo H @ 1,81 (Coolbet)
  Ranheim – Raufoss B @ 3,80 (Coolbet)
  Grorud – Start H @ 3,05 (Coolbet)

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen