More

  OBOS-ligaen: Lørdagens tips!

  Aalesund – Jerv
  Lørdag 17. juli kl. 15:00
  Sendes på Discovery+ og Eurosport Player
  Kampodds
  Coolbet 1,61 – 4,27 – 5,42
  Norsk Tipping 1,55 – 4,10 – 5,00
  Unibet 1,50 – 4,40 – 6,00
  Etter en treg seriestart, virker Aalesund å ha fått fart på sesongen. Tangotrøyene er ubeseiret på sine fem siste, hvorav fire av disse har endt med seier, og har dermed klatret opp til en fjerdeplass på tabellen – kun ett poeng bak Fredrikstad på direkte opprykk.
  Forrige runde tok de en sterk borteseier mot Grorud og vant 2-1. Niklas Castro og Sigurd Haugen sendte gjestene i en komfortabel 2-0-ledelse, men OBOS-ligaens toppscorer, Oscar Aga, sørget for fornyet spenning de siste ti minuttene av oppgjøret. AaFK holdt imidlertid unna. Men, seieren kostet dyrt. Kaptein og lagets desidert viktigste spiller, David Fällman måtte ut med skade, og midtstopperen skal ha mye av æren for at de oransjekledde har plukket såpass med poeng i det siste.
  31-åringen kom fra Hammarby før denne sesongen, og må nå belage seg på mellom tre og fire uker på sidelinjen. Han mister imidlertid ikke flere kamper enn dagens kamp mot Jerv, neste bortekamp mot HamKam og cupoppgjøret mot Træff.
  Jerv har vært et av OBOS-ligaens overraskelseslag denne sesongen, og ligger på en flott tredjeplass på tabellen, ett poeng foran dagens motstander. Angrepsspilleren Willis Furtado har vært en av OBOS-ligaens store attraksjoner denne sesongen, bokstavelig talt. 23-åringens fysikk er så imponerende at han ikke får lov til å trene styrke og har fått kallenavnet “OBOS-ligaens Hulk”. Landslagsspilleren fra Kapp Verde ankom Grimstad i januar, men har allerede rukket å gjøre seg bemerket hos større klubber – i en så stor grad at Jerv-karrieren hans bare blir en halv sesong lang. 
  Etter tre strake seirer, rotet Jerv vekk to poeng i forrige runde da de spilte 3-3 mot Ull/Kisa. Vertene hadde en tilsynelatende 3-1-ledelse da under et kvarter gjenstod, men en imponerende sluttspurt av gjestene sørget for poengdeling.
  Tipset
  Aalesund er kraftig svekket av fraværet av Fällman, og vi prøver derfor B´en til flotte 6,00 i odds hos Unibet. Over 4,5 kan også forsøkes til 3,59 hos Coolbet.
  Andre spillbare objekter denne runden
  Sogndal – Grorud B @ 8,69 (Coolbet)
  Stjørdals-Blink – KFUM Oslo H @ 2,92 (Coolbet)
  Åsane – Ranheim H @ 3,20 (Unibet)
  Resten av runden – markeringstips i parentes
  Sandnes Ulf – HamKam (B)
  Start – Raufoss (H)
  Ull/Kisa – Strømmen (U)

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen