More

  OBOS-ligaen: Helgens tips!

  Start – Aalesund
  Søndag 30. mai kl. 15:00
  Sendes på Eurosport Player Norge
  Kampodds
  Coolbet 2,40 – 3,75 – 2,80
  Norsk Tipping 2,25 – 3,40 – 2,70
  Unibet 2,15 – 3,70 – 3,05
  Rundens desiderte toppkamp i OBOS-ligaen finner sted i Kristiansand på søndag, når Start og Aalesund barker sammen på Sør Arena. Treff på forrige OBOS-tips der Fredrikstads borteseier mot Sogndal gikk inn til 3,45 i odds.
  De to opprykksfavorittene har imidlertid ikke satt fyr på OBOS-ligaen etter nedrykket fra Eliteserien, og tradisjon tro tegner det til å bli en vanvittig jevn sesong. Opprykkslaget Fredrikstad er foreløpig eneste lag med full pott hittil, mens Start har vært langt mer beskjedne i sin serieåpning. De tok en sterk borteseier mot Sandnes Ulf og vant 2-1 i premieren. Gleden ble imidlertid kortvarig, for fire dager senere gikk de på en stygg smell hjemme mot Jerv og tapte 2-4. Prestasjonen var alt annet enn en oppvisning i forsvarsspill, om noe så var det et skoleeksempel på hvordan det ikke bør gjøres.
  På toppen av det hele viste det seg at en av Starts spillere på benken var positivt for Covid-19 etter at han vært sammen med felles russevenner. Dermed måtte hele troppen i karantene, så det har vært langt fra noen optimal oppladning for sørlendingene. Trener Joey Hardarsson innså kjapt at det trolig kommer til å bli veldig jevnt i toppen denne sesongen, og dermed bør et nytt poengtap, denne gang mot Aalesund, unngås for enhver pris.
  Aalesund har fått en litt bedre start på sesongen, i alle fall resultatmessig. De overbeviste ingen i 2-1-seieren over Bryne i premieren, og fulgte opp med et fortjent 2-4-tap mot Raufoss i runden etter. Forrige runde slo de tilbake og vant 1-0 mot KFUM, der den tidligere Brighton-proffen Torbjørn Agdestein ble matchvinner i en nokså hendelsesfattig kamp.
  Tipset
  Det er Aalesund som har sett mest solide ut av disse to de første ukene, og Start har ikke hatt noen god oppladning til denne kampen. Vi prøver derfor B’en til 3,05 
  Andre spillbare objekter denne runden
  Bryne – HamKam H @ 2,70 (Unibet)
  Stjørdals-Blink – Åsane B @ 2,45 (Unibet)
  Fredrikstad – Jerv U @ 4,00 (Coolbet)
  Resten av runden – markeringstips i parentes
  Raufoss – Grorud (H)
  Sogndal – Sandnes Ulf (U)
  Strømmen – Ranheim (B)
  KFUM – Ull/Kisa (H)

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen