More

  Nytt tannlegebesøk for Sarri

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Milan har vært inne i en fryktelig tung periode, men fredag var det endelig duket for en liten opptur. Olivier Girouds heading sikret 1-0-seier hjemme mot Torino, men det er altfor tidlig å friskmelde den regjerende mesteren. Trener Stefano Pioli hadde igjen valgt en ny formasjon, men det var motstanderen som var nærmest å ta ledelsen før den franske veteranspissen scoret etter en drøy time. Det rapporteres samtidig at Giroud og Milan fortsatt ikke har blitt enige om en kontraktsforlengelse.

  Sviktet igjen

  Lørdagens første kamp ble en dramatisk affære. Spezia fikk tidlig sjansen i spill elleve mot ti borte mot Empoli og tok ledelsen 2-0 før pause. I starten av 2. omgangen ble imidlertid også gjestene redusert til ti mann og seieren ble rotet bort fire minutter på overtid. Roma har stort sett vært til å stole på mot svakere motstand denne sesongen, men lørdag kveld skuffet hovedstadsklubben med kun 1-1 mot Lecce. Det var en jevn kamp som begge hadde muligheter til å avgjøre. Det mest gledelige var at Georginio Wijnaldum endelig gjorde comeback fra skade. Senkampen lørdag var gigantoppgjøret mellom Lazio og Atalanta. Før avspark sammenlignet vertenes trener Maurizio Sarri det å møte Atalanta med å gå til tannlegen. Hovedstadsklubben har en elendig historisk i tilsvarende oppgjør og det ble ikke noe bedre lørdag med 0-2-tap.

  VAR-drama

  Tidligkampen søndag bød på hele fire scoringer og alle kom før pause. Udinese tok to ganger ledelsen hjemme mot Sassuolo, men gjestene slo tilbake begge gangene. Formlaget Monza imponerer stort om dagen. Denne gangen tok man med seg tre poeng fra bortemøtet med Bologna. Giulio Donati satt inn målet etter 25 minutter i det som var gjestenes åttende seriekamp på rad uten tap. I kveldskampen mellom Juventus og Fiorentina fikk vi langt mer drama. Adrien Rabiot ga vertene ledelsen etter en drøy halvtime. I 2. omgangen presset laget voldsomt på for utligning og fikk til slutt uttelling et par minutter før slutt ved Gaetano Castrovilli. En VAR-sjekk fant imidlertid offsiden og det endte dermed med nervøs 1-0-seier til Juventus. I søndagens siste kamp fant vi rundens største favoritt og seiersløse Cremonese var naturligvis ingen konkurrent for Napoli som suser mot et etterlengtet seriegull. Det ga heller ikke særlig odds at Khvicha Kvaratskhelia og Victor Osimhen scoret hvert sitt mål. Verona – Salernitana og Sampdoria – Inter avsluttet runden mandag og de kampene kommer vi som vanlig tilbake til i førstkommende Tipsbladet Weekend.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen