More

  Nytt år – nye muligheter

  Helligdagene er endelig unnagjort, og det er med glede vi kan presentere første utgave av Tipsbladet i 2023. Som vi nevnte i julespesialen innebærer ekstrem kostnadsøkning i trykkeri- og distribusjonspriser noen endringer. Tipsbladet Weekend, som er tilbake fredag denne uken, kommer inn som en fast del av alle abonnement.

  Vi benytter dermed mulighet til å skille produktene våre mer enn vi har gjort de siste årene. I det vanlige Tipsbladet på tirsdager vil vi se tilbake på det som skjedde i helgen i alle ligaene vi følger tett. Noe av det første du som leser vil merke deg er således at resultatene og tabellene, som før var samlet bakerst, nå har fått sin naturlige plass på ligasidene. I tillegg byr vi på større oddsbokser enn før på midtukens kamper og småbokser på helgens kamper.

  Endringen medfører også at vi får plass til mer resultater og tabeller bakerst i avisen noe som har vært sterkt etterspurt av mange abonnenter. Tipsfondet og Travfondet holder seg til midtuken i Tipsbladet, men vi presenterer som alltid alle ukens tippekuponger i Tipsbladet da vi vet mange lesere liker å ha god tid på å studere kupongene.

  I Tipsbladet Weekend bringer vi siste nytt foran helgens kamper. Her har vi som før utvalgte hovedkamper, men i tillegg har vi også store oddsbokser på alle ligaene vi følger tett. Tipsfondet og Travfondet er også på plass i Weekend-utgaven som der fokuserer på helgens spill. Det kommer oppdaterte forslag til helgens tippekupong og full resultat- og tabellservice fra midtukens oppgjør.

  Vi føler derfor at vi får integrert de to avisene våre på en langt bedre måte enn tidligere og håper våre faste og trofaste lesere også ville sette pris på endringene.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen