More

  Nye nedrykksthrillere

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Mer drama venter i bunnstriden.

  Ny helg med profitt fra La Liga-spalten vår. Sevillas dramatiske 2-0-seier mot Valencia suste inn til 3,45 i odds, sågar vårt favorittspill denne helgen. Los Nervionenses har dermed langt på vei gjort jobben som må gjøres for å redde en katastrofal sesong som kunne endt med sjokkerende nedrykk til Segunda. All jobb er ikke gjort, men med ni runder igjen, har klubben sikret seg 35 poeng og åtte poeng til nedrykksstreken med fem lag ned til streken. Det er betydelig armslag, særlig når lagene bak dem på tabellen gjør det såpass svakt for tiden. 

  Real Valladolid var eneste lag bak Sevilla som vant forrige helg da de nokså overraskende slo formlaget Villarreal 2-1 på bortebane. Under streken viser imidlertid formen en helt annen historie. Espanyol har rotet seg skikkelig inn i trøbbel med seks strake tap, og sist var det Real Betis som ble for sterke da de vant 3-1. Dermed har Periquitos plutselig tre poeng opp til riktig side av nedrykksstreken med sine 27 poeng, og til helgen venter en real thriller på RCDE Stadium 

  La Liga-runden innledes nemlig med Cádiz visitt til Barcelona, og oppgjøret har alle forutsetninger for å sette tonen for resten av runden. Gjestene er nemlig på ingen måte ute av fare, for etter helgens 0-2-tap hjemme mot Real Madrid, skiller det ikke mer enn fire poeng til streken. Cádiz ankommer imidlertid Barcelona vel vitende at de ikke har tapt noen av sine tre siste bortekamper, og det bør bli svært tett og jevnt fredag kveld, og ikke minst kortrikt. Vi setter ikke opp kortspill på disse sidene her, men undertegnede kommer selv til å prøve noen units på over 6,5 kort. 

  Rundens hovedkamp finner naturligvis sted i samme by, der ligaleder tar imot treer Atlético Madrid til skikkelig toppmatch på Camp Nou. Oppgjøret kan du lese atskillig mer om på de neste sidene, og med forrige helgs poengtap mot Getafe, er ikke jobben for Barca gjort helt ennå med tanke på ligagullet, all den tid Real Madrid krympet avstanden til 11 poeng.  

  Almería er vår utvalgte luring denne helgen. Indálicos holder seg over nedrykksstreken, til tross for at de ikke har én eneste borteseier så langt denne sesongen. 26 av lagets 30 poeng har blitt høstet på hjemmebane, og nå kommer Athletic Bilbao til byen, som kommer rett fra strålende 2-0-seier i baskerderbyet mot Real Sociedad. Det er imidlertid et nokså vanlig fenomen at et lag slipper seg bitte litt ned etter sesongens hittil største triumf, og selv om Los Leones fremdeles har en Europa-plass å spille for, så bør overlevelse i La Liga tilsi at den største motivasjonen ligger hos Almería, som har vært meget sterke på hjemmebane denne sesongen.  

  Ingen mandagskamp denne runden på grunn av neste ukes midtukerunde, men La Liga-helgen avsluttes på fortreffelig vis med Sevillas hjemmekamp mot Villarreal. Hjemmelaget er i strålende driv etter ansettelsen av José Luís Mendilibar, og den gule ubåten er nødt til å reise seg etter smellen mot Real Valladolid. Den blir vel verdt å få med seg.  

  FAVORITTEN: 
  Elche – Valencia  
  TIPS 
  B til 1,85 i odds hos Norsk Tipping  

  LURINGEN: 
  Almería – Athletic Bilbao 
  TIPS 
  H til 4,10 i odds hos Norsk Tipping  

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen