More

  «Nye» Chelsea får besøk av Fulham

  Tid for å konsentrere seg om fotball, når overgangsvinduet nå endelig er stengt. Forrige helg ble viet FA-cup, men nå er Premier League tilbake. Avspark for runden tas allerede fredag, når Graham Potters stjernegalleri får besøk av høytflyvende Fulham.

  Chelsea – Fulham
  Stamford Bridge
  Fredag, 21.00

  Chelsea brukte nær 300 millioner pund på forsterkninger i januar, og da blir presset på Graham Potter bare større. Potter vant sine første tre kamper i Chelsea-stolen, men bare to av de påfølgende elleve – mot Bournemouth og Palace. Scoret også like mange mål i de tre første seirene, som på de elleve påfølgende til sammen. Røk 1-2 mot Fulham på Craven Cottage for bare én måned siden, og Joao Felix soner fortsatt for det røde kortet han pådro seg der. Dette blir Chelseas tiende kamp mot et lag over seg på tabellen. Ingen av de første ni er vunnet. N’Golo Kante, Armando Broja, Christian Pulisic, Denis Zakaria, Wesley Fofana, Mateo Kovacic og Edouard Mendy er skadet. Joao Felix er suspendert.

  Fulham forholdt seg ganske rolig i vinduet, da den serbiske midtbanespilleren Sasa Lukic og Arsenal-back Cedric Soares var eneste nykommere. Marco Silva regjerer da også over en spillerstall som oser av både kvalitet og selvtillit. Slo Chelsea for kort tid siden, men statistikken mot naboen er totalt sett ikke pen. Faktisk var dette bare fjerde Fulham-seier på totalt 53 forsøk mot hovedstadsnaboen i øverste divisjon. Og det var 17 år og 20 kamper siden sist det skjedde. Fredag kan man vinne begge ligaoppgjørene mot «storebror» i én og samme sesong, noe som faktisk aldri tidligere har skjedd. Var uten en suspendert Mitrovic i forrige møte, men nå er det kun langtidsskadede Neeskens Kebano som er ute. Lukic og Soares står begge klare til å debutere.

  Odds:

  H: 1,65

  U: 3,80

  B: 5,10

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen