More

  Nye Barca-midler kan hindre overganger

  Barcelona har lenge aktivt oppsøkt beilere for Frenkie de Jong i jakten på frisk kapital til å forsterke spillerstallen. Katalanernes økonomi er som kjent tynnslitt, men det har likevel ikke hindret media fra å linke den ene stjernespilleren etter den andre til Camp Nou denne sommeren.
  Denne uken sikret imidlertid Barça seg £229 millioner da de solgte 10 prosent av TV-rettighetene deres til det globale firmaet Sixth Street. Det er ennå uvisst hva denne friske kapitalen vil gjøre med klubbens overgangsplaner, men det kan fort sette en rekke overganger i fare.
  Frenkie de Jong har de siste dagene nærmet seg Manchester United med stormskritt, men et salg av nederlenderen har aldri vært noe annet enn en slags nødløsning for Barça for å få penger i kassa. De ønsker å beholde midtbanespilleren sin, og nå kan de fort ha kaptialen som skal til for å holde ham i rekkene. 
  Samtidig kan det også, i verste fall for Chelsea sin del, velte Raphinhas overgang til Chelsea. Leeds-stjernen har lenge vært linket til Barcelona, men de siste dagene har Chelsea kommet på banen og blitt enige med Leeds om en overgangssum. 
  Barcelonas førsteprioritet bør uansett være å få registrert nysigneringene Andreas Christensen og Franck Kessié. Begge spillerne har avtaler med Barça, men klubben har ikke hatt råd til å registrere dem ennå på grunn av manglende økonomi.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen