More

  Ny Wigan-boss klar

  Ble presentert for Latics-fansen i dag.

  Kolo Touré tar fatt på sin første manager-jobb, når han nå skal forsøke å redde Wigan fra nedrykk i Championship. Latics ligger på 22. plass på tabellen, men så er det også fryktelig jevnt i bunnen, slik seg hør og bør i Englands nest øverste liga. Allerede forrige uke meldte vi at Touré var høyaktuell for jobben på DW Stadium.

  Ivorianeren tar over etter Leam Richardson, som ble sparket tidligere i november. Touré hadde en strålende karriere som spiller, og representerte blant annet Arsenal, Liverpool og Manchester City. 41-åringen, som vant ligaen med the Gunners, var svært ønsket til DW Stadium.

  – Vi er strålende fornøyde med å få Kolo Touré til Wigan Athletic FC, og styret er glade for at han er mannen til å ta oss videre. Det hersker ingen tvil om at ansettelsen er en spennende en for klubben. Kolo er en manager som ønsker å spille attraktiv fotball, og som vil streve hver dag for å ta klubben fremover, sier styreformann Malachy Brannigan.

  Tourés forgjenger, Ricardson, gjorde en flott jobb med å ta Latics opp til Championship forrige sesong, men en svak høstsesong med kun seks seirer på 21 kampen, førte til engelskmannens avskjedigelse.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen