More

  Ny Valencia-manager klar

  Klubblegende tar over tømmene på Mestalla.

  Det har vært en svært tung sesong for Valencia hittil. Los Che ligger helt nede på 17. plass i La Liga med stor fare for å rykke ned, og laget har tapt fire strake i ligaen. For noen uker siden tok man avskjed med Rino Gattuso, som tok over klubben så sent som i sommer, og mens jakten på neste manager har pågått for fullt, har Voro Gónzalez hatt trenerjobben med midlertidig status for ikke mindre enn åttende gang.

  I dag, tirsdag, har Valencia endelig fått sin mann, og det er ingen hvem-som-helst som tar over tømmene på Mestalla. Klubblegenden Rubén Baraja er mannen som har fått hovedansvaret, og er en stor helt blant Valencia-fansen. Den tidligere midtbanespilleren var en viktig del av Valencias storhetstid på begynnelsen av 2000-tallet, og fikk 263 ligakamper på ti år for Los Che. Han trente sist Real Zaragoza i 2020, men varte bare drøye tre måneder i jobben. Det er dermed lett å tenke at Valencia har tatt en stor sjanse med å ansette en klubblegende som trener nå, med tanke på at Baraja fort kan bli mannen som fører klubben ned til Segunda. Valencia føler uansett de har fått tak i riktig mann til riktig tid.

  Valencia har, enn så lenge, ikke opplyst om hvor lang kontrakt Baraja har skrevet under på, så da får vi heller nøye oss med å minne om at klubben har hatt 13 forskjellige managere siden 2012. Lykke til, Rubén Baraja.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen