More

  Ny tøff test

  Ingen store overraskelser i lørdagens fjerderundekamper i FA-cupen, kan hende med unntak av Bristol Citys 3-0-seier hjemme mot den formsterke Championship-kollegaen West Bromwich.

  Av Premier League-lagene var det Fulham som var nærmest exit. Sunderland ledet 1-0 og hadde gedigne muligheter til å øke ledelsen, før Tom Cairney utliknet og sikret omkamp på Stadium of Light. Sunderlands 15-åring Chris Rigg trodde en stund han hadde blitt matchvinner, men skoleguttens fulltreffer rett før slutt ble korrekt annullert for offside.

  Walsall skapte noen virkelig store muligheter hjemme mot Leicester, men Premier League-klubben avanserte etter scoring av Kelechi Iheanacho.

  Tottenham og Manchester United fikk enkelt spill mot henholdsvis Preston og Reading, mens tabelljumbo Southampton avanserte på bekostning av Blackpool. Fem av lørdagens elleve kamper endte uavgjort, og påfølgende omkamp

  Tre nye kamper i dag, og sesongens tredje oppgjør mellom Brighton og Liverpool drar mest oppmerksomhet

  Brighton – Liverpool
  Amex Stadium
  Søndag 14.30

  Brighton flyr høyt om dagen, men suksessen koster. Leandro Trossard gikk rett i streik etter hjemkomst fra VM med Belgia, og det endte til slutt med overgang til Arsenal. Nå er også Moises Caicedo jaget av storklubbene, og bud fra både Chelsea og Arsenal har gjort Caicedo usikker på fremtiden i The Seagulls. Klubbledelsen har svart med å si at spilleren ikke er til salgs, mens Caicedo er gitt ferie frem til overgangsvinduet er stengt, onsdag morgen. Nevnte Trossard scoret hat trick da det endte 3-3 mot Liverpool på Anfield. I ligamøtet på Amex tidligere denne måneden endte det med enkel 3-0-seier, denne gang med to scoringer av Solly March og én av Danny Welbeck.

  Liverpool sliter tungt, og FA-cupen er klubbens største mulighet til å hente hjem et trofé denne sesongen. Slik det har sett ut i sesongens to første kamper mot Brighton skal imidlertid ikke Liverpool-fansen holde pusten i dag. Hjemmelaget er de aller flestes favoritt til å avansere. Van Dijk, Firmino, Jota og Diaz er alle uaktuelle til dagens kamp, mens pålitelige Kelleher antas å få keeperhanskene.

  Søndagens øvrige to kamper:

  Stoke – Stevenage

  Wrexham – Sheffield United

  Lørdagens kamper:

  Accrington Stanley – Leeds 1-3

  Walsall – Leicester 0-2

  Blackburn – Birmingham 2-2

  Bristol City – West Brom 3-0       

  Fulham  – Sunderland 1-1

  Ipswich – Burnley 0-0

  Luton – Grimsby 2-2      

  Sheff Wednesday – Fleetwood 1-1

  Southampton – Blackpool 2-1   

  Preston – Tottenham 0-3

  Manchester United – Reading 3 -1

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen