More

  Ny PSG-smell

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Helgens franske ligarunde åpnet med tre store hjemmefavoritter lørdag. Lens gjorde jobben med 1-0-triumf mot Auxerre. Det var lagets tiende strake hjemmeseier i ligaen. Formlaget Marseille kom under rett før halvtimen var spilt hjemme mot Lorient, men slo tilbake med tre scoringer og sikret seg dermed sin sjette strake seier i ligaen. For både Lens og Marseille ser det dermed lyst ut med tanke på Champions League-spill neste sesong. Det gjør det på ingen måte for Lyon som fortsetter å skuffe. Lørdag kveld ble det hjemmetap for Strasbourg som før den kampen hadde vunnet kun én ligakamp denne sesongen.

  Ingen hjemmeseirer

  I søndagens tidligkamp fortsatte Lille oppturen med 5-1-fest hjemme mot Troyes. Det var sjette ligakamp på rad uten tap og Jonathan David var igjen den store profilen med to nye scoringer. Fire kamper hadde avspark 15.00 og vi fikk der ikke én eneste hjemmeseier til tross for at alle fire hjemmelagene på forhånd var gjort til favoritter. Toulouse kom tilbake til 1-1 hjemme mot Brest. Montpellier fikk både Elye Wahi og Wahbi Khazri utvist i 0-3-smellen hjemme mot Nantes mens Clermont avgjorde med scoring rett før og rett etter pause borte mot Angers. Formlaget Reims spilte 0-0 hjemme mot Nice som dermed fortsetter å plukke poeng etter trenerbyttet forrige uke.

  To strake bortetap

  AS Monaco bød opp til skikkelig fest hjemme mot Ajaccio i kveldskampen og stoppet ikke før man hadde satt hele syv mål bak Benjamin Leroy. De fire første ble satt inn før halvtimen var spilt. Wissam Ben Yedder brukte kun et kvarter på å score hattrick mens innbytter Breel Embolo fulgte opp med to nye scoringer i den knappe halvtimen han fikk på banen. Runden ble avsluttet med godbiten Rennes – Paris Saint-Germain i senkampen søndag. Der var det duket for en ny overraskelse da et sterkt svekket hjemmelag avgjorde med scoring etter 65 minutter. Det var PSGs andre bortetap på rad i ligaen og plutselig skiller det kun tre poeng ned til Lens i det som kan bli en spennende gullstrid.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen