More

  Nottingham Forest – Sheffield United

  Nottingham Forest – Sheffield United: Hjemmelaget kommer til returkampen stinne av selvtillit etter første kamp. For på Bramall Lane var det Forest som kunne juble for sin 2-1 seier. Jack Colback skårer ikke mange mål, men var sikker på returen etter at Philip Zinckernagel sin avslutning hadde blitt reddet. Sjansen kom som følge av en uheldig Ben Osborn, og det var gavepakker som gav Forest 2-0 også. Chris Basham regelrett gav vekk ballen til innbytter Joe Lolley som deretter fant stortalentet Brennan Johnson fremfor mål. Det så ut som gjestene skulle ta med seg 2-0 hjem men på overtid stanget Sander Berge inn reduseringen. Dermed har Sheffield United et lite håp før de gjester City Ground på selveste 17.mai. 
  Forest-fansen går til kamp vel vitende om at laget deres har gjort hjemmebanen til et fort igjen, med syv strake seiere på City Ground. På de syv kampene har de 22 skåringer. Brennan Johnson skåret sitt 17 mål for sesongen sist og er en av mange formspillere i Forest om dagen. 
  Sheffield United sine syv siste bortekamper er ikke like lystig. De skadeplagede fra Sheffield har bare vunne en av sine syv siste ute. Det var derimot deres siste da QPR ble slått 3-1
  Mulig lagoppstilling: Gledelig for Forest var det at Keinan Davis var tilbake sist kamp. Han må uansett starte på benken her da Steve Cooper neppe gjør endringer. Sheffield United har fortsatt noen på skadelisten, men eneste endring vil være George Baldock inn i forsvaret igjen. 
  Nottingham Forest: Samba; Worrall, Cook, McKenna; Spence, Yates, Garner, Colback; Zinckernagel; Johnson, Surridge
  Sheffield United: Foderingham; Basham, Egan, Robinson; Baldock, Norwood, Fleck, Stevens; Berge; Gibbs-White, Ndiaye
  Odds, Norsk Tipping:H: 2.25
  U: 3.25
  B: 3.20
  Vinneren møter Huddersfield på Wembley 29.mai. 
  Under kan du lese hva vi skrev om det første oppgjøret: 
  Sheffield United hadde kniven på strupen helt til siste kamp ble satt i gang. Men nervene før hjemmekampen mot Fulham ble fort rolige da hjemmelaget feide Fulham av banen. Passende var det at Morgan Gibbs-White, Iliman Ndiaye og Sander Berge hadde stått for de tre skåringene før halvtimen var spilt. De har spilt hovedrollen, sammen med skadde Billy Sharp, i snuoperasjonen klubben har gjort under manager Paul Heckingbottom. Han tok nemlig over et slitent og trått lag i november men snudde raskt trenden ved å gå tilbake til den vante 3-5-2 formasjonen. Og hadde det ikke vært for de store skadeproblemene de har vært gjennom den siste måneden kunne de havnet høyere på tabellen. Hjemme på Bramall Lane har klubben bare et tap siden Heckingbottom tok over i november og de må være stinne av selvtillit etter 4-0 seieren over Fulham sist. Sander Berge virker til å være i sitt livs form om dagen. Etter kampen tok han seg tid til å skryte av fansen og det som fremstod som to ekstra spillere på banen. Dem vil de nok trenge her også. Trolig vil de også trenge keeper Wes Foderingham.  Han står med 18 smultringer på sine 32 seriekamper denne sesongen og kan irritere vette av motstanderne sine.
  16.september 2021. Nottingham Forest har sparket manager Chris Hughton etter deres dårligste sesongstart noensinne. Et poeng på de syv første kampene og jumboplass på tabellen. Nå 14 mai 2022 er de bare tre kamper unna Premier League. Steve Cooper kom inn og forvandlet en klubb som var blitt vant til å drite seg ut og gjorde dem til vinnere. De har herjet både liga og cup, og det med en lokal unggutt med navn Brennan Johnson i front. Han var også mannen som trodde han hadde sikret tredjeplassen da han langt på overtid gav Forest ledelsen borte mot Hull sist, bare for å se at utligningen kom sekunder senere. Den siste uken ble dermed litt stang ut siden den startet med tap i opprykksfinalen borte mot Bournemouth få dager tidligere. Er det en skuffet gjeng som tar fatt på disse to kampene? Mest sannsynlig klarer de også å se at seks tap på siste 39 kamper og klatringen fra 24 til 4.plass er råsterk prestasjon.
  Steve Cooper må nok klare seg uten spissene Lewis Grabban og Keinan Davis. Da passer det bra at reservespissen Sam Surridge har fem mål på sine fem siste starter.
  Oppgjørene i serien endte begge 1-1. Det siste på Bramall Lane lå lenge an til å ende med hjemmeseier men Ryan Yates reddet et poeng på overtid, noe han har for vane å gjøre.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen