More

  Reiten herjet for Chelsea

  Chelsea har vunnet FA-cupen to sesonger på rad, og en tredje strake triumf er innen rekkevidde. Da mye takket være Maren Mjelde og Guro Reiten.

  I søndagens kvartfinale mot Reading var det de norske jentene som stjal oppmerksomheten, og da spesielt Reiten, som skapte problemer for Royals-forsvaret fra første spark på ballen.

  Reiten Herjet For Chelsea Guro Twitter
  Reiten Herjet For Chelsea 2

  28-årige Reiten var servitør, med en magisk langpasning, da Jess Carter gjorde 1-0, før hun også var den som skaffet straffesparket som ble satt i mål av Mjelde. Reiten gjorde dagen komplett, da hun selv satte inn 3-0-scoringen. Reading reduserte 20 minutter før slutt, men Chelseas avansement var aldri i fare.

  Chelsea tapte forrige måned ligacupfinalen mot Arsenal, og håper å revansjere seg i FA-cupen. Samtidig troner laget i tet på Super League-tabellen, to poeng foran Manchester-duoen – og fem poeng foran Arsenal.

  Trekningen av semifinalene foretas tirsdag. Aston Villa, som sjokkerte ved å slå Manchester City, Brighton og Manchester United er de andre lagene i hatten ved trekning.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen