More

  Norge på topp igjen

  Månedens manager og spiller for november/desember er kåret i Englands fire øverste divisjoner. Og igjen var det en nordmann på toppen

  Martin Ødegaard ble kåret til månedens spiller for november og desember i Premier League. Dermed blir han den andre nordmannen som vinner kåringen denne sesongen etter at Erling Braut Haaland ble vinner i august. Månedens manager for november og desember i Premier League ble ikke overraskende Mikel Arteta.

  I Championship ble det Vincent Kompany som stakk av med månedens manager. Burnley-manageren vant fire av fire kamper i desember. Månedens spiller ble Chuba Akpom for Middlesbrough. Spissen har fått en helt ny høst etter at Michael Carrick tok over klubben og scoret syv mål i november og desember.

  Månedens manager for League One ble Barnsleys Michael Duff mens Ipswichs Conor Chaplin tok prisen for månedens spiller. I League Two ble det storeslem av det nyopprykkede laget Stockport County. Manager Dave Challinor og spiss Kyle Wootton stakk av med begge prisene.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen