More

  NM: Full rulle i cupen

  Kvartfinalebillettene skal deles ut i dag.

  Norsk fotball var tilbake forrige helg da Ranheim og Bodø/Glimt skulle gjøre opp om den første kvartfinalebilletten i cupen. Nordlendingene fikk til slutt en enkel jobb med å ta seg av OBOS-laget og vant 4-0.

  I dag skal de syv resterende kvartfinalebillettene deles ut. Moroa starter allerede klokken 13 med vestlandsoppgjøret mellom Brann og Haugesund. Bergenserne er tilbake i Eliteserien, og får en god anledning til å teste seg mot Eliteserie-motstand når Haugesund kommer på besøk. Disse lagene møtes også i seriepremieren på samme arena om en måneds tid. Kasper Skaanes, Niklas Castro og Ulrik Mathisen er skadet for rødtrøyene.

  Kveldens godbit finner så definitivt sted i Stavanger, der Viking tar imot Rosenborg. Siddisene stiller med blant annet Lars-Jørgen Salvesen, som tilbrakte forrige sesong i Bodø/Glimt, men ble aldri noen hit på Aspmyra. Sørlendingen ble klar for klubben forrige uke, og var klubbens fjerde signering denne vinteren. Rosenborg stiller også med atskillige forsterkninger, blant annet Oscar Aga, som trolig starter kveldens oppgjør.

  Sander Tangvik kommer dessuten til å ta plass i RBK-buret, og på sentral midtbane finner vi blant annet Tobias Børkeeiet, som gleder seg til sesongstart.

  – Jeg tror vi gleder oss til det alle mann. Det er en lang pre-season i Norge, og vi gleder oss til å spille tellende kamper, hvor det er litt mer på spill. Det handler om å sette sammen et lag som kan ta seieren mot Viking i Stavanger, sier Børkeeiet til nettstedet rbkweb.no.

  Det spilles totalt tre kamper mellom rene Eliteserie-lag denne søndagen, og det tredje i rekken er Sandefjord – Odd, med avspark kl. 17:00. Vestfoldingene har som kjent solgt Mohamed Ofkir, lagets store stjerne forrige sesong, men har erstattet ham med Gilbert Koomson fra Bodø/Glimt. Odd har også mistet en av sine største stjerner fra forrige sesong med salget av Odin Bjørtuft til Bodø/Glimt. I tillegg har både Magnus Lekven og Flamur Kastrati lagt fotballskoene på hylla.

  Molde er ikke overraskende den største oddsfavoritten i dag. De regjerende seriemesterne har fått usle 1,13 i odds på at de slår OBOS-laget Skeid i løpet av 90 minutter, og Norsk Tipping har også stor tro på Brann, til tross for sin status som nyopprykket lag. Kun 1,40 ganger innsatsen gis for bergensk triumf.

  Kamper og odds

  Kl. 13: Brann – Haugesund
  1,40 – 4,80 – 6,10

  Kl. 15:00 Skeid – Molde
  13,50 – 7,65 – 1,13

  Kl. 15:00 Stabæk – Bryne
  1,45 – 4,50 – 5,60

  Kl. 17:00 Sogndal – Lillestrøm
  6,40 – 4,80 – 1,38

  Kl. 17:00 Sandefjord – Odd
  3,40 – 3,80 – 1,87

  Kl. 17:00 Start – Tromsø
  2,90 – 3,70 – 2,10

  Kl. 20:15 Viking – Rosenborg
  2,35 – 3,60 – 2,60

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen